Fredrik Meldahl

Partner / Salgsleder / Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Aksept

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2013 PrivatMegleren Aksept

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

2010-2013 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Eiendomsmegling

2008-2010 Forsvaret

Befalsutdanning i Forsvaret

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

For meg er noe av det viktigste å være tilgjengelig for de som engasjerer meg som megler. Som kunde går du gjennom denne prosessen et par ganger i livet, og det er store verdier som forvaltes. Den tilliten som vises meg i den prosessen er jeg veldig ydmyk for. Derfor er det viktig for meg å være tilgjengelig, ærlig og hele tiden opptre profesjonelt.

Hva er det som gir deg energi?

Det er ingenting som slår en god treningsøkt før arbeidsdagen starter.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familien min er viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er ærlig, og har høy integritet og arbeidsmoral. Ser også på meg selv som en omsorgsfull og omgjengelig person.

På jobb

Jeg tror de jeg jobber med vil beskrive meg som en omgjengelig, profesjonell og ikke minst tilgjengelig kollega. Det er viktig for meg å vise tilstedeværelse og være en støttespiller slik at mine kollegaer også lykkes. Jeg liker følelsen av å være en del av et godt lag. Derfor er det viktig for meg å bidra til samhold, kvalitet og ikke minst vinnerkultur.

Når det gjelder kundene mine er det viktig for meg at de føler seg ivaretatt og opplever en trygg og god salgsprosess av boligen sin. Målet mitt er at kunden skal sitte igjen med et inntrykk av at de trygt kan anbefale meg videre til venner og bekjente. Det er den beste tilbakemeldingen jeg kan få.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en ærlig og pålitelig person, som også er sosial og morsom å være sammen med.

En optimal fridag må utnyttes, og det betyr blant annet å stå opp tidlig for å få unnagjort en treningsøkt. Så må vi komme oss ut. Jeg er en kaffeelsker, og synes det er helt herlig å kunne spasere i solen uten en plan og med en god kaffekopp i hånden. Jeg er også veldig glad i å være sosial, så en lunsj eller middag ute med gode venner er en fin avkobling. Jeg er veldig idrettsinteressert og liker også å holde meg aktiv selv.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Sol og sjø overgår både ski og afterski.

Hus eller leilighet?

Jeg liker å holde til i byen, så jeg foretrekker leilighet.

Fine dining eller pizza?

Hvem kan si nei til en god pizza?

Erfaring og utdanning

Fra 2013 PrivatMegleren Aksept

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

2010-2013 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Eiendomsmegling

2008-2010 Forsvaret

Befalsutdanning i Forsvaret

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Anthony Hopkins - Foto - Freelance
Martine Reimertz - Styling - Bygg&Boligstyling
Morten Sæther - Takstmann - Taksator

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

92053510

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 92 05 35 10
eller epost

Hva sies om meg?