Fredrik Skjelvik Hjelmtveit

Eiendomsmeglerfullmektig

PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Eiendomsmeglerfullmektig

2020-2022 PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Trainee / Medhjelper

2020-2022 Handelshøyskolen BI

Bachelor - eiendomsmegling, jus og økonomi.

2017-2020 Høyskolen på Vestlandet

Bachelor - økonomi og administrasjon med vekting på internasjonal ledelse.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

For meg er det viktigste å sørge for en trygg prosess for alle involverte parter. Ingen salg er like, så det å skreddersy hvert enkelt salg til hver enkelt selger er essensielt.

Hva er det som gir deg energi?

I jobbsammenheng foretrekker jeg at det skjer mye, og jeg liker å omgås mennesker. Ellers får jeg mye energi av å omgås med venner og familie, samt golf, padel og fotball.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Blant mine viktigste relasjoner er alle mine gode kolleger. Vi står sammen, hjelper hverandre, og deler en felles interesse om å gjøre en så god jobb som mulig for alle involverte parter.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg mener selv at jeg er flink til å se menneskers behov, noe som er sentralt ved et boligsalg.

På jobb

Jeg tror mine kunder og kollegaer vil beskrive meg som ærlig og kvalitetsbevisst.

Gode relasjoner med kollegaer er alfa og omega. Vi har så mye positivt å tilføre hverandres arbeid, så jeg verdsetter godt samarbeid. Ellers er fornøyde kunder det jeg lever av. Mitt overordnede mål vil alltid være at kundene blir så fornøyde som overhodet mulig. Dette oppnår jeg gjennom fokus på detaljer, god oppfølging, og kvalitet i alle ledd av salgsprosessen.

Hele prosessen er en reise, og med meg som din megler skal du oppleve engasjement, trygghet og profesjonalitet til enhver tid.

På fritiden

Venner og familie vil nok beskrive meg som ærlig, lojal og jovial person. Jeg bryr meg om menneskene rundt meg, og en av de tingene som gir meg mest, er å glede andre. Det være gjennom godt selskap, humor, eller å være der for dem når det trengs.

En optimal fridag hadde startet med en lang og god frokost med noen av mine nærmeste, etterfulgt av golf, padeltennis, eller noe annet konkurransebasert. Jeg trives godt på kjøkkenet, så avslutningsvis hadde det vært hyggelig å få diske opp med noe god mat til gode venner.

Q&A

Vinter eller sommer?

Holder nok en liten knapp på sommer.

Gi eller få?

Det er alltid hyggelig å få, men gleden av å gi er med god margin større.

Fine dining eller pizza?

Fine dining.

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Eiendomsmeglerfullmektig

2020-2022 PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Trainee / Medhjelper

2020-2022 Handelshøyskolen BI

Bachelor - eiendomsmegling, jus og økonomi.

2017-2020 Høyskolen på Vestlandet

Bachelor - økonomi og administrasjon med vekting på internasjonal ledelse.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Jeg er ikke et enmannsshow, og derfor har jeg med meg svært kompetente og kvalitetsbevisste samarbeidspartnere. Disse er bevisst valgt, da de alltid går den ekstra milen for at våre felles kunder skal få den beste opplevelsen og det beste sluttresultatet. Med samarbeidspartnere som speiler mitt krav om kvalitet i eget arbeid, er jeg trygg på at alle mine kunder får den beste opplevelsen, og det beste sluttresultatet.

Takstmann - Nikolai Haaland, Haaland takst & tilstand.
Fotograf - Henri Knutsen, Wfoto.
Stylist - Hanna Haakonsen, Boligstylisten.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

48276428

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 48 27 64 28
eller epost

Hva sies om meg?