Fredrik Rønning Svele

Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Telemark avd. Porsgrunn

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Telemark

Eiendomsmegler MNEF

2019-2021 PrivatMegleren Telemark

Eiendomsmeglerfullmektig

2018-2019 Universitet i Sørøst-Norge

Bachelor i Eiendomsmegling

2004-2007 Universitet i Sørøst-Norge

Bachelor i Økonomi og Ledelse

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Som megler mener jeg det er viktig å være imøtekommende og ha gode kommunikasjonsevner. Det samme er kunnskap om lokalmarkedet, fokus på å følge opp kundene og ha god gjennomføringsevne.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å oppnå gode resultater for fornøyde kunder sammen med gode kollegaer. Trening og tid med familie og venner er også gode kilder til energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste relasjonene mine er familie, venner og kollegaer.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er dedikert til det jeg holder på med, engasjert og sprudlende.

På jobb

Jeg er opptatt av å gi kundene mine tett oppfølging og være tilgjengelig for dem. Ingenting blir overlatt til tilfeldighetene, hverken når det gjelder kvalitet eller profesjonalitet. Jeg er grundig og svært engasjert i faget mitt og streber alltid etter å gi gode kundeopplevelser. Den største bekreftelsen jeg får på at jeg lykkes er at jeg blir anbefalt videre og at de som har samarbeidet med meg tidligere, gjerne gjør det igjen. Lagånd, samhold og vinnerkultur er det som gjør at jeg trives på jobb. Samtidig er det viktig med humor og et ønske om at de rundt deg skal lykkes.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en aktiv og omgjengelig humørspreder.

Jeg er veldig rastløs, så det beste er om det skjer noe hele tiden. Jeg liker å finne på aktiviteter med familie og venner, alt fra trening til reiseopplevelser.

Padel er en god avkobling i hverdagen. Ellers er fotball og håndball store interesser i familien.

Q&A

Vinter eller sommer?

Begge deler.

Film eller dokumentar?

Dokumentar.

Fine dining eller pizza?

Pizza til meg.

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Telemark

Eiendomsmegler MNEF

2019-2021 PrivatMegleren Telemark

Eiendomsmeglerfullmektig

2018-2019 Universitet i Sørøst-Norge

Bachelor i Eiendomsmegling

2004-2007 Universitet i Sørøst-Norge

Bachelor i Økonomi og Ledelse

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Foto: THT Foto v/fotograf Tor Helge Thorsen
Bank: Nordea
Takstmann: Takstforum Telemark/Skui Takst
Styling: Grenland Boligstyling
Rengjøring: Miljø Service
Flyttebyrå: HMH – Home Management
Lagring: OK Minilager
Forsikring: Gjensidige/IF

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

90155080

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 90 15 50 80
eller epost

Hva sies om meg?