Fredrik Dyve

Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Partner

PrivatMegleren Dyve & Partnere

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde

Erfaring og utdanning

Fra 2003 PrivatMegleren Aksept og PrivatMegleren Dyve & Partnere

Daglig leder / Partner /Eiendomsmegler MNEF

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

For å oppnå høy kundetilfredshet er det viktig med gode kommunikasjonsevner og fokus på detaljer. Med meg som eiendomsmegler vil du oppleve at din livsinvestering er i trygge hender.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å være sammen med mennesker og ha mange gode folk rundt meg i livet. Jeg er veldig glad i den fine familien min. Trening er også en viktig del av livet mitt.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er familien, og selvfølgelig kundene som viser meg tillit.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en jordnær, blid og utadvendt kar. Jeg har bakgrunn som toppidrettsutøver på nasjonalt og internasjonalt nivå, og har tatt dette med meg inn i arbeidet som megler.

På jobb

Jeg tror de på jobb ser på meg som en blid og utadvendt kar som har empati for folk rundt meg.

Det er viktig å være oppmerksom på sine kollegaer og ansatte i hverdagen, og gi dem både omsorg og energi. Jeg er opptatt av å alltid levere 100%, og at det er kvalitet i alle ledd av prosessen.

Jeg legger vekt på å være tett på både kunder og kjøpere.

På fritiden

På fritiden er jeg glad i å være på vannet med båt og på hytta mi i Sandefjord. Jeg spiller gjerne en trall på gitaren i mindre høytidelige stunder. Vinnerskalle og glad i alt av idrett som håndball, golf, padel og fotball. Er det ball så er det gøy.

Q&A

Vinter eller sommer?

Jeg er helt klart et sommermenneske.

Gi eller få?

Liker mye bedre å gi til andre enn å få.

Jeans eller dress/drakt?

Ja takk, begge deler

Erfaring og utdanning

Fra 2003 PrivatMegleren Aksept og PrivatMegleren Dyve & Partnere

Daglig leder / Partner /Eiendomsmegler MNEF

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

De beste bildene og den beste kundepleien får kundene mine via Zovenfra som leverer dagfoto, kveldsfoto, video og drone.
Jeg har jobbet tett med min takstmann Hans Petter Tangen i 20 år. Han er en svært kompetent bygningsingeniør og lager de beste og mest tillitsvekkende rapportene.
Creative Living og de som jobber der er de flinkeste i bransjen og anbefales varmt av meg. Både ved en stylingveiledning og styling av boliger.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

92211465

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 92 21 14 65
eller epost

Hva sies om meg?