Fredrick Jansen

Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Brustad & Partnere

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2018 PrivatMegleren Brustad & Partnere AS

Eiendomsmegler / Partner

Fra 2018 PrivatMegleren Nyeboliger Jessheim

Prosjektmegler / Partner

2016-2018 Exact Eiendomsmeglere Jessheim

Eiendomsmeglerfullmektig

2013-2016 Handelshøyskolen BI

Bachelor i eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

For meg er det viktigste å levere en trygg prosess, med høy grad av gjennomføringsevne og kvalitet. Jeg legger også til rette for tett og åpen dialog med både oppdragsgiver og interessenter.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av mennesker med godt humør, fornøyde kunder, resultat og måloppnåelse, hytteliv, samt tid med familie og venner.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er familie og venner.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er pålitelig, rettferdig, glad i utfordringer, og har stå-på-vilje.

På jobb

Av kollegaer blir jeg beskrevet som omgjengelig, pålitelig, strukturert, tillitsfull og kunnskapsrik. Det er viktig for meg at kundene får den tryggheten de søker i ethvert boligsalg, samtidig som jeg er tydelig på hvilke tiltak som bør iverksettes for en best mulig salgsprosess. På arbeidsplassen blir jeg glad over de resultatene vi oppnår sammen – en samlet arbeidsplass og lagånd er viktig.

Som megler er trygghet og tilgjengelighet svært viktig, i tillegg til ærlighet. Ingen boligsalg er like, og for meg er det avgjørende at behovene til hver enkelt kunde blir tydelig kartlagt og oppfylt.

Jeg tror kundene opplever at jeg er en ærlig megler, og det sørger for en åpen og ryddig salgsprosess, samtidig som de føler seg ivaretatt underveis.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som tillitsfull, og som en som alltid stiller opp. Jeg har stå-på vilje og trigges av utfordringer og resultater. Veldig glad i familien og vennene mine, og setter pris på sosiale tilstelninger. Jeg liker også å tilbringe tid ute i naturen.

Liker lange toppturer og være ute i frisk luft i skog og mark.

Har dessuten stor interesse for fotball, og går gjerne på konserter og stand-up show.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer er best.

Gi eller få?

Gi.

Fine dining eller pizza?

Pizza, takk.

Erfaring og utdanning

Fra 2018 PrivatMegleren Brustad & Partnere AS

Eiendomsmegler / Partner

Fra 2018 PrivatMegleren Nyeboliger Jessheim

Prosjektmegler / Partner

2016-2018 Exact Eiendomsmeglere Jessheim

Eiendomsmeglerfullmektig

2013-2016 Handelshøyskolen BI

Bachelor i eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

93485508

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 93 48 55 08
eller epost

Hva sies om meg?