Espen Tønsaker Aas

Megler / Daglig leder / Partner

PrivatMegleren Horisont

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2011 PrivatMegleren

Eiendomsmegler. Før dette jobbet jeg med salg i dot.com verden.

2009-2010 Postbanken eiendom

Startet egen franchise i Postbanken eiendom.

1999-2009 Areal eiendomsmegler

Startet i Areal eiendomsmegler 1999 som vi senere solgte til eiendomsmegler 1 i 2009.

Hvem er jeg?

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å være med familien i skibakken eller på hytta ved vannet. Tiden på jobb med kollegaer og fornøyde kunder gir meg også viktig påfyll av energi. Jeg liker å omgi meg med positive mennesker.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er helt klart familien min.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en ærlig, rettferdig og hardtarbeidende person.

På jobb

Jeg tror også de på jobben vil beskrive meg som en ærlig og rettferdig kollega som er veldig glad i jobben sin. Som eiendomsmegler er jeg veldig god til å se løsninger på eventuelle problemer som kan oppstå. Jeg tror min X-faktor som megler er ærlighet og åpenhet, samt min evne til å skape gode resultater.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en positiv, relativt sporty person som er glad i det daglige med påfyll av fri til å nyte. En optimal fridag for meg begynner med en hyggelig frokost sammen med kone og barn. Senere tar vi gjerne en dag på vannet i båten, eller en tur på ski etterfulgt av en rolig middag. Jeg har vært fotballtrener for barna mine og ca. "150" av deres venner i snart 15 år. Ellers blir det turer med kona og hunden både tidlig og sent.

Q&A

Vinter eller sommer?

Ja takk, begge deler.

Film eller dokumentar?

En god film.

Jeans eller dress/drakt?

Foretrekker jeans.

Erfaring og utdanning

Fra 2011 PrivatMegleren

Eiendomsmegler. Før dette jobbet jeg med salg i dot.com verden.

2009-2010 Postbanken eiendom

Startet egen franchise i Postbanken eiendom.

1999-2009 Areal eiendomsmegler

Startet i Areal eiendomsmegler 1999 som vi senere solgte til eiendomsmegler 1 i 2009.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

90966076

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 90 96 60 76
eller epost

Hva sies om meg?