Erlend Haglund

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig Leder

PrivatMegleren Galleri

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2019-2023 PrivatMegleren Galleri

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder

2013-2019 Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler MNEF

2003-2013 PrivatMegleren

Eiendomsmegler MNEF

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Som eiendomsmegler er det viktigste for meg å takke for tilliten fra boligselgeren gjennom å vise integritet, alltid være tilgjengelig og gjøre godt håndverk.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg trives når jeg omgir meg med positive mennesker. Jeg får også energi av struktur og orden i hverdagen. En tur med hunden før og etter arbeidstid eller en treningsøkt gir også påfyll.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De som er viktigst for meg er min kone og våre fire barn. Må vel ikke glemme hunden vår Jeppe heller.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er strukturert, og veldig opptatt av orden. Jeg er også strategisk og har høy gjennomføringsevne.

På jobb

Jeg elsker jobben min, er glad i å jobbe med mennesker, og er et skikkelig konkurransemenneske. Jeg er opptatt av integritet, høy moral, lidenskap for jobben og menneskene rundt oss. Av meg får kundene god oppfølging, over 20 års erfaring og kunnskap – og så er jeg god i budrunder. Jeg trives med å spille andre gode, så hvis jeg kan bidra til å gjøre arbeidsoppgaver eller hverdagen bra for kollegaene mine så føles det veldig nyttig for meg. Jeg er tilgjengelig, har en ydmyk og profesjonell tilnærming gjennom ærlighet og jobber hardt for å oppnå målene jeg setter sammen med mine kunder.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som sosial, inkluderende og raus. En god fridag for meg kan være å ha minst mulig planer. Jeg bruker gjerne tid på familie og venner. Ellers blir det gjerne et friidretts-stevne eller en fotballkamp med barna. Jeg jobber mye, og det har på mange måter blitt en livsstil. Liker imidlertid veldig godt å dra på weekendturer nå og da.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer og sol.

Gi eller få?

Jeg er veldig glad i å glede andre, så jeg gir.

Jeans eller dress/drakt?

Begge deler fungerer for meg.

Erfaring og utdanning

2019-2023 PrivatMegleren Galleri

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder

2013-2019 Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler MNEF

2003-2013 PrivatMegleren

Eiendomsmegler MNEF

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Mine samarbeidspartnere er svært viktig for leveransen mine kunder får til enhver tid. Jeg er svært bevisst på hvem som skal levere sin ekspertise til mine kunder, og også til samarbeidet de vil ha med meg. Enten det gjelder fotograf, interiørkonsulent og andre fageksperter jeg tidvis har behov for, har jeg vært nøye på fra start at vi samarbeider tett og at jeg er involvert og oppdatert på de leveranser de gjør. Målet er at vi gjør hverandre enda bedre enn vi er individuelt og at kundene skal nyte godt av dette.

Fotograf Jan Rune Berge, Blink-skudd AS
Stylist, Nina og Malin, Styling Habitat AS

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

90696100

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 90 69 61 00
eller epost

Hva sies om meg?