Erlend Erstad

Eiendomsmegler MNEF / Jurist / Fagansvarlig

PrivatMegleren Vest

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2008-2024 Privatmegleren

Eiendomsmegler

2005-2008 Notar

Eiendomsmegler

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Min viktigste jobb som megler, og også grunnen til at kunder kontakter meg, er at de ønsker en høyest mulig pris for sin bolig. Dessuten ønsker jeg å tilby et trygt og grundig salg.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg jobber lange dager hver eneste dag, så det er nok det kjedelige svaret mat, søvn og vann som gir meg energi. Det er det eneste som hjelper når du kommer hjem langt etter mørkets frembrudd.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste relasjonene mine er kunder, kollegaer og familie.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg både tror og håper at jeg er en sammensatt person med mange egenskaper og evner. Noen stikkord er energisk og glad, går all-in på det jeg gjør, og er pålitelig.

På jobb

Jeg tror jeg blir sett på som faglig sterk, energisk med stor arbeidskapasitet, blid, pålitelig og at jeg synger litt for høyt, litt for mye og litt for ofte.

Overfor kunder er det viktig for meg å være både påskrudd, energisk, kunnskapsrik og glad i mennesker. Ekte engasjement gir ekte resultater.

Jeg har fått høre at kunder setter pris på mitt engasjement, min erfaring, mitt energinivå og mine gode salg.

På fritiden

En drømmehelg for meg, om jeg ikke har visning, er mest mulig tid brukt i idrettshall for å følge mine barn, om det er i håndballhall eller turnhall. Og om det ikke er kamper eller konkurranser den helgen, vil jeg kjøre pudder på ski, gjerne med familien, eller litt mer ekstrem kjøring med mine gode skivenner. Er jeg hjemme alene, tar jeg opp trommestikkene og spiller jazz eller rock på trommene, tar opp gitaren og spiller litt, for så å synge Frank Sinatra. Det er min hobby, rett og slett. Pluss ørten andre ting som ski, fiske, matlaging, musikk, kunst, litteratur, arkitektur, hage eller trening.

Skikjøring er en glede jeg har hatt i mange år. Vokst opp med Stranda Skisenter som nabo. Hadde der for øvrig min første jobb, og begynte med kveldsvakter da jeg var 12 år. Fiske gir meg stor glede - har nettopp begynt med fluefiske og er bitt av basillen, dog er jeg helt elendig til å kaste. Så jeg ender ofte med å ta frem slukstangen. Jeg er en ivrig kokk som elsker å sanke naturens råvarer selv, og en dypt konsentrert blåbærplukker.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Helt klart skiferie, og aller helst på Strandafjellet en klarværsdag med puddersnø til lårene.

Film eller dokumentar?

Jeg har sett og ser fremdeles mye film, jobbet i min pure ungdom på A fun Video på Stranda, den lokale videosjappa, og da kunne jeg se så mye film jeg ville gratis. Og gode sunnmøringer sier ja til alt som er gratis.

Pop eller rock?

Rocken er nok dominerende hos meg, men egentlig mener jeg der uavhengig av genre bare er to typer musikk: God og dårlig.

Erfaring og utdanning

2008-2024 Privatmegleren

Eiendomsmegler

2005-2008 Notar

Eiendomsmegler

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

90098566

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 90 09 85 66
eller epost

Hva sies om meg?