Erik Steen

Salgsleder / Eiendomsmegler

PrivatMegleren Park

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2023 PrivatMegleren Park

Salgsleder / Eiendomsmegler

1998-2023 Oslo og omegn

Eiendomsmegler. Fra 2005 har jeg vært partner i 2 ulike eiendomsmeglerkjeder, samt fungert som salgsleder

1996-1998 Anfi Del Mar, Gran Canaria

Selger

1993-1996 Sportshuset, Asker

Selger, avdelingsleder og innkjøpsansvarlig for 2 sortimenter (snowboard og hagemøbler)

1990-1993 Rye Sport, Bergen

Selger

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Som eiendomsmegler har jeg privilegiet å ivareta kundens økonomiske interesser gjennom en viktig periode av livet, og det er et betydelig ansvar. Jeg anser at den viktigste rollen min er å sørge for at bolighandelen ivaretas på den aller beste måten. Det innebærer at jeg må levere kvalitet i alle ledd, slik at det ikke er tilfeldig at jeg oppnår et godt resultat for mine kunder, men på grunn av dyktighet.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg jobber på det jeg mener er et av de aller flotteste eiendomsmeglerkontorene i Norge. Det gir meg masse energi og selvfølelse bare å gå inn dørene på kontoret, og vite at jeg har min plass her.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er familien, kundene og kollegaene mine.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Siden starten min i eiendoms- og salgsbransjen, har jeg hatt et mantra som jeg gjentar hver eneste dag, og det er E - K - T - E. Det står for energi, kunnskap, tillit og empati. Dette er fire grunnegenskaper jeg mener en dyktig selger og eiendomsmegler må inneha.

På jobb

Når jeg har gjennomført et salg ønsker jeg at kunden skal sitte igjen med vissheten om at resultatet var det best mulige som kunne oppnås, på grunn av best mulig gjennomføring i hvert eneste ledd i salgsprosessen. Det skal ikke være tilfeldigheter, flaks eller uflaks som gir resultatet, men dyktighet. Jeg tror kundene mine verdsetter at jeg er energisk, kunnskapsrik, tillitsvekkende og empatisk.

På fritiden

Jeg tror de på jobben vil beskrive meg som en rolig, ærlig, lojal og hardtarbeidende kollega.

Jeg er en ganske rolig og laidback type på fritiden, og trives best sammen med mine aller nærmeste. En deilig fridag kan være å tilbringe hele dagen i pysjen, se et formel 1-løp på tv'en, eller å gå tur i fjellet, fiske, grille og nyte solnedgangen rundt leirbålet.

Jeg er også veldig glad i å kjøre bil, så en langtur for å se på en unik eiendom er noe jeg virkelig nyter!

Q&A

By eller bygd?

Både by og bygd fungerer for meg.

Hus eller leilighet?

Både hus og leilighet har sine fordeler, avhengig av hvilken fase av livet man er i.

Jeans eller dress/drakt?

Jeg liker å være formell i klesveien når jeg er på jobb. Privat går jeg i shorts fra mars til september.

Erfaring og utdanning

Fra 2023 PrivatMegleren Park

Salgsleder / Eiendomsmegler

1998-2023 Oslo og omegn

Eiendomsmegler. Fra 2005 har jeg vært partner i 2 ulike eiendomsmeglerkjeder, samt fungert som salgsleder

1996-1998 Anfi Del Mar, Gran Canaria

Selger

1993-1996 Sportshuset, Asker

Selger, avdelingsleder og innkjøpsansvarlig for 2 sortimenter (snowboard og hagemøbler)

1990-1993 Rye Sport, Bergen

Selger

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Gjennom 25 år som eiendomsmegler har jeg knyttet til meg dyktige samarbeidspartnere som takstmann, stylist og fotograf, og deres ekspertise kommer kundene mine til gode. Jeg har tydelige krav til hvordan vi jobber sammen, og hvilke forventninger jeg har med tanke på deres bidrag til verdiskapning for kundene mine.

Vi jobber på tvers av den enkeltes spesialkompetanse, noe som gjør at det skapes en synergi og en rød tråd gjennom alle delene av vår felles leveranse.

Det er også svært viktig for meg at mine samarbeidspartnere har en god dialog
med kundene mine og veileder dem til et best mulig resultat.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

41641135

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 41 64 11 35
eller epost

Hva sies om meg?