Emilie Myrmæl Robøle

Eiendomsmeglerfullmektig

PrivatMegleren Lillestrøm

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Lillestrøm

Eiendomsmeglerfullmektig

2021-2022 DNB Eiendom Spesialisering

Backoffice

2018-2021 DNB Eiendom Fornebu

Meglerassistent

2016-2019 Handelskolen BI Oslo

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Jeg mener at noe av det viktigste er min effektivitet og gjennomføringsevne. Etter over 5 år i eiendomsmeglerbransjen så er jeg fast bestemt på at, «godt gjort, er bedre enn godt sagt». Jeg mener at det å følge en fremdriftsplan og gjøre det som er avtalt, er avgjørende for å oppnå gode resultater som igjen gir fornøyde selger og kjøpere. Kollegaer i PrivatMegleren og kunder vil beskrive meg som veldig effektiv og fokusert.

Hva er det som gir deg energi?

Gjennomføring og det å bli ferdig med ting gir en form for energi, men også fysisk aktivitet som trening og turer. Det viktigste av alt, og den største energikilden for meg, er samvær med samboer, nær familie og venner.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste relasjonene i livet mitt er samboeren min og mine gode venninner. Jeg har også et nært og godt forhold til moren min, som jeg høster mye lærdom og kunnskap av.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg ser på meg selv som en selvstendig kvinne. En kvinne som ikke tar størst plass i rommet, men med klare meninger og holdninger, samtidig som jeg ikke har behov for å vinne alle diskusjoner. Jeg setter meg godt inn i ting, og jeg er utfører oppgaver effektivt og raskt.

På jobb

Jeg tror de på jobben vil beskrive meg som en rolig, sindig, pliktoppfyllende person. Jeg lærer nye ting fort og jeg har en hukommelse som er litt over gjennomsnittet. Tilbakemeldinger fra kunder er utlukkende positive, og mange har gitt utrykk for at de har fått mer enn forventet.

På fritiden

Familie og venner vil nok beskrive meg som en rolig, men aktiv dame, med orden i hjemmet og sakene mine. Jeg har også den egenskapen at jeg greier å slappe helt av og lade batterier. Jeg er glad i å være ute i frisk luft, men også å slappe av på sofaen eller ha jentekveld med venninner.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer.

Hus eller leilighet?

Leilighet. Er sånn passe handy. Jeg om min samboer har funnet ut at leilighet er det som passer våre praktiske egenskaper best.

Fine dining eller pizza?

Pizza er godt, men god middag i godt selskap er noe jeg setter pris på. Når det gjelder min kjennskap til vin, så har jeg mye å lære, så ingen skal beskylde meg for å være en sommelier. Et glass eller to med noen bobler er mer enn godt nok for meg.

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Lillestrøm

Eiendomsmeglerfullmektig

2021-2022 DNB Eiendom Spesialisering

Backoffice

2018-2021 DNB Eiendom Fornebu

Meglerassistent

2016-2019 Handelskolen BI Oslo

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

47901722

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 47 90 17 22
eller epost