Emil Intelhus Brøto

Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Lillehammer

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2023 PrivatMegleren

Eiendomsmegler MNEF

2021-2023 Eiendomsmegler 1 Innlandet

Eiendomsmegler MNEF

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

For å oppnå best mulig resultat og høyest mulig kundetilfredshet er jeg opptatt av god kommunikasjon og å være tilgjengelig for alle parter til enhver tid. Sammen med fokus på detaljene, vil du oppleve at din livsinvestering er i trygge hender hos meg.

Hva er det som gir deg energi?

På jobb får jeg energi av å ha hektiske dager, der jeg er i kontakt med både nye og gamle kunder. Det å ha hektiske dager, men samtidig ha kontroll og systematikk i arbeidet, gir meg energi og mestringsfølelse. På fritiden henter jeg spesielt energi gjennom trening og fjellturer i distriktet.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste relasjonene mine er for meg familien og venner, kollegaer og kundene mine.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en energisk, utadvendt og tillitsfull kar. Min bakgrunn som idrettsutøver gjør at jeg også har et stort konkurranseinstinkt.

På jobb

Jeg tror de på jobb ser på meg som en blid og jovial kar som har empati for folk rundt meg. Jeg er opptatt av å alltid levere 100% og har en stor arbeidskapasitet. På jobb er jeg opptatt av å kunne bidra til det gode fellesskapet og dyrke team-følelsen vi har på kontoret.

På fritiden

Vinterstid bruker jeg mye av fritiden min på lange skiturer på fjellet. Jeg er tidligere aktiv langrennsløper, og går fortsatt en del turrenn. Er det fine snøforhold, reiser jeg også inn i Jotunheimen og mot Åndalsnes for å gå fine toppturer på vår og vinterstid. Sommerstid er jeg glad i å ta beina fatt for fjellturer, helst med fiskestang på ryggen.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Fjell og skiferie.

Gi eller få?

Liker mye bedre å gi til andre enn å få.

Jeans eller dress/drakt?

Helt klart jeans og fritidsbukser.

Erfaring og utdanning

Fra 2023 PrivatMegleren

Eiendomsmegler MNEF

2021-2023 Eiendomsmegler 1 Innlandet

Eiendomsmegler MNEF

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

91151567

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 91 15 15 67
eller epost

Hva sies om meg?