Elise Graneng Olafsen

Eiendomsmeglerfullmektig

PrivatMegleren Sandefjord

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Sandefjord

Eiendomsmeglerfullmektig

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Som megler er jeg opptatt av å levere kvalitet i alle ledd. Oppfølging er noe av det jeg setter høyest i prosessen, og at man skal ha et godt samarbeid. Det skal være en trygg salgsopplevelse for kunden, og en felles målsetting om å oppnå en best mulig salgspris.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å ha gode mennesker rundt meg, venner og familie, trening, fint vær, resultatoppnåelse og tid sammen med hunden min.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Venner, familie og kollegaer er de viktigste for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en engasjert, strukturert, positiv og løsningsorientert person.

På jobb

Jeg tror de på jobben vil beskrive meg som en strukturert og effektiv kollega som også er positiv, blid og engasjert. Overfor kundene er jeg opptatt av å alltid være tilgjengelig, imøtekommende og løsningsorientert. Kundene mine verdsetter at jeg gir dem en følelse av trygghet gjennom hele prosessen, at de får god oppfølging i tillegg til at de opplever meg som serviceinnstilt og positiv.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som et engasjert arbeidsjern som også er aktiv, sosial og glad. Når jeg ikke jobber er jeg glad i å trene, lage god mat og bake. Jeg liker å være sosial, reise, dra på konserter, stå på ski og spille fotball.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Badeferie er best.

Gi eller få?

Foretrekker å gi.

Fine dining eller pizza?

Pizza, takk.

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Sandefjord

Eiendomsmeglerfullmektig

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

48254240

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 48 25 42 40
eller epost

Hva sies om meg?