Eline Vo

Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Moss

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2018-2021 McDonald's Majorstuen

Skiftleder

2017-2019 Handelshøyskolen BI

Bachelor i jus, økonomi og eiendomsmegling.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Som megler handler det om mer enn bare transaksjoner og kontrakter. Det handler om å skape en opplevelse for kundene mine, der de føler seg ivaretatt og sett gjennom hele reisen. Mitt fokus ligger på å bygge tillit og et sterkt forhold til hver enkelt kunde.

Hva er det som gir deg energi?

Halvtimen jeg har på badet om morgenen er et viktig pusterom, en tid for selvrefleksjon og forberedelse på dagen som kommer. Gode resultater både på jobb og hjemmebane gir ikke bare adrenalin, men også en konstant strøm av energi for meg. Å føle den adrenalinfylte energien som følger med suksess og prestasjon holder meg gående.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Forholdet til datteren min er hjertevarmt og sentralt i livet mitt. Å ha noen som konstant motiverer og pusher meg til å oppnå resultater er en kraftfull drivkraft - en ekstra dimensjon til både personlig vekst og prestasjon.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er et utpreget JA-menneske, eller det man også kaller en people pleaser, men samtidig står jeg støtt på egne mål og meninger.

På jobb

Kundene mine beskriver meg som dyktig i mitt felt. Jeg er alltid tilgjengelig for kundene mine gjennom hele prosessen, fordi jeg ønsker å skape en trygg og tillitsfull relasjon. Kollegaene mine beskriver meg som rolig og en behagelig sjel å omgås, og som en de kan stole på.

På fritiden

Det å lage mat og danse til deilige R&B-toner på kjøkkenet sammen med datteren min er blitt fast rutine hver ettermiddag.

Q&A

By eller bygd?

Jeg er byjente, uten tvil.

Hus eller leilighet?

Enebolig med alt på ett plan, også kjent som leilighet.

Jeans eller dress/drakt?

Jeans har jeg vel ikke brukt siden barneskolen.

Erfaring og utdanning

2018-2021 McDonald's Majorstuen

Skiftleder

2017-2019 Handelshøyskolen BI

Bachelor i jus, økonomi og eiendomsmegling.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

40052449

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 40 05 24 49
eller epost

Hva sies om meg?