Elin Tveter

Partner / Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Sandefjord

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2012 PrivatMegleren

Eiendomsmegler / Daglig leder

2001-2012 DnB Eiendom

Eiendomsmegler

2000-2001 Notar

Eiendomsmegler

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste i mitt arbeid som eiendomsmegler er å levere kvalitet i alle ledd, og sørge for at både selger og kjøper føler seg godt ivaretatt og trygge gjennom hele prosessen. Jeg lever av resultater og fornøyde kunder som vil anbefale meg videre.

Hva er det som gir deg energi?

På jobb får jeg energi i møte med andre mennesker, og av gode resultater. Privat får jeg energi av tid med mine nærmeste, av naturen, en god bok og av fine opplevelser.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie, venner og kollegaer er de viktigste for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en engasjert, målrettet, strukturert og positiv person.

På jobb

Jeg tror at mine kollegaer vil beskrive meg som en kompetent, erfaren og strukturert eiendomsmegler som er både effektiv og samvittighetsfull. I arbeidshverdagen er jeg opptatt av å være en god lagspiller. Jeg jobber sammen med fine folk og det er en av de tingene som gjør at jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag! Overfor kundene er det viktig for meg at de opplever høy kompetanse, får gode råd som gir merverdi og tett oppfølging. Boligsalget skal være en trygg og god opplevelse.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en engasjert dame med høy arbeidskapasitet. Jeg tror de rundt meg opplever meg som løsningsorientert, lojal og samvittighetsfull.

Den optimale fridagen starter jeg tidlig, men uthvilt. Å bruke kroppen i naturen, gjerne langs kysten eller i skogen gir meg påfyll og energi. Og ikke minst god samvittighet etterpå når jeg setter meg ned i solen med en god bok . Dagen avsluttes med å lage et godt måltid som jeg nyter med mennesker jeg er glad i.

Jeg jobber mye og ofte lange dager. Så når jeg har fri setter jeg aller størst pris på den kvalitetstiden jeg har med mine nærmeste.

Q&A

Vinter eller sommer?

Vinter er bra, men ingenting slår sommeren i Vestfold.

Gi eller få?

Foretrekker å gi.

Fine dining eller pizza?

Kjøttkaker, takk.

Erfaring og utdanning

Fra 2012 PrivatMegleren

Eiendomsmegler / Daglig leder

2001-2012 DnB Eiendom

Eiendomsmegler

2000-2001 Notar

Eiendomsmegler

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

95077227

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 95 07 72 27
eller epost

Hva sies om meg?