Eivind Rodem

Daglig leder

PrivatMegleren Lillestrøm

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2018 PrivatMegleren Lillestrøm

Daglig leder

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

For de fleste kunder er det å kjøpe og selge bolig en stor følelsesmessig reise. For meg er det viktigste å skape en trygghet for at hele salgsprosessen blir ivaretatt på en optimal måte.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av dyktige og jordnære kolleger, tid sammen med familien og gode venner samt trening ute i naturen.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Kona og gutta mine og mange fantastiske venner er de som er viktigst i livet mitt.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en engasjert, omsorgsfull og tillitsfull person med masse godt humør.

På jobb

Jeg tror at de jeg jobber med vil beskrive meg som en etterrettelig kollega som ønsker at alle skal lykkes, og som står for det jeg har sagt og gjort. Overfor kundene er jeg opptatt av å være grundig, og gjerne levere mer enn forventet. Jeg opplever at kundene verdsetter at jeg alltid er “på”, og at jeg gir dem gode råd og veiledning underveis i salgsprosessen.

På fritiden

Familie og venner beskriver meg som en lojal og omsorgsfull person som de kan regne med uansett hva det måtte være. En optimal fridag er å våkne på hytta og nyte en god frokost. Senere benytter jeg dagen til aktiviteter ute som å jobbe eller gå på tur i skogen, trene, dra på båttur om sommeren eller lange skiturer om vinteren. Jeg er glad i å snekre og vedlikeholde stort og smått. Jeg er opptatt av de små detaljene som gjør at resultatet blir som jeg ønsker.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer ved sjøen.

Gi eller få?

Mye hyggeligere å gi enn å få.

Jeans eller dress/drakt?

Begge deler er bra til sitt bruk.

Erfaring og utdanning

Fra 2018 PrivatMegleren Lillestrøm

Daglig leder

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

92806255

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 92 80 62 55
eller epost