Eirik Runningen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2022-2022 PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Mest omsettende eiendomsmegler i PrivatMegleren Bergen 2022. Mest fornøyde kunder på hele Vestlandet 2022

Fra 2013 PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

2010-2013 Handelshøyskolen BI - Bergen

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Noe av det viktigste for meg er å skape trygghet, både for selger og kjøper i en nervepirrende prosess. Oppfølging av selger er essensielt for et behagelig salg der man venter spent på utfallet. God oppfølging av potensielle kjøpere er viktig for at de skal få tryggheten de trenger.

Hva er det som gir deg energi?

Det er mye forskjellig som kan gi meg energi, men det er ingenting som gir mer energi enn en god budrunde.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en person med mye pågangsmot og høy arbeidsmoral.

På jobb

Jeg tror de jeg jobber med vil beskrive meg som en kunnskapsrik og engasjert kollega.

Jeg setter stor pris på den enorme kompetansen som er på kontoret vårt. Det er alltid en dyktig kollega å sparre med.

Mitt ønske for kundene mine er at de skal føle det som om de er min eneste kunde. Jeg opplever at de setter pris på den kunnskapen og erfaringen jeg har opparbeidet meg gjennom mange år som eiendomsmegler, kombinert med pågangsmotet jeg har beholdt helt siden jeg var nyutdannet.

På fritiden

Familie og venner beskriver meg som en stabeis som jobber utrettelig for å oppnå målene sine.

En perfekt fridag for meg kan være en nydelig dag med ski på beina, eller en varm sommerdag i båt.

Jeg er glad i fart og spenning, men det er ingenting som gir mer ro i sjelen enn å løpe opp på en fjelltopp og nyte utsikten i noen minutter uten å tenke på én eneste ting.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Skiferie på hotell, med basseng.

Hus eller leilighet?

Leilighet. Jeg jobber for mye til å drive med vedlikehold.

Fine dining eller pizza?

Pizza. Jeg bruker gjerne 3 dager på å få perfekt hjemmelaget italiensk pizza.

Erfaring og utdanning

2022-2022 PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Mest omsettende eiendomsmegler i PrivatMegleren Bergen 2022. Mest fornøyde kunder på hele Vestlandet 2022

Fra 2013 PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

2010-2013 Handelshøyskolen BI - Bergen

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

90637270

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 90 63 72 70
eller epost