Eirik Reinnel

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Moss

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2002 Eiendomsmegler i Moss.

Jobbet som megler og leder siden 2002. Det nærmer seg 2000 salg og det er fortsatt like gøy.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å skape fornøyde kunder ved å sørge for at eiendommene selges til en best mulig pris, og på en trygg måte.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av positive, løsningsorienterte mennesker. Da finner man alltid gode løsninger. På fritiden får jeg energi av å være sammen med kone og familie, i tillegg til å spille golf og padel.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familien.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er positiv, ærlig, løsningsorientert og fremoverlent. Og så elsker jeg salg.

På jobb

Kollegaene mine beskriver meg som en snill, løsningsorientert og god selger. Jeg forsøker alltid å være tilgjengelig for å hjelpe andre rundt meg. Jeg får hyggelige tilbakemeldinger på at jeg er en jordnær og ujålete person. Og så er jeg veldig glad i å snakke med mennesker.

På fritiden

Den optimale fridagen starter med frokost med familien, etterfulgt av 90 minutter padel. Deretter vil jeg spise en god lunsj med min kone, og tar gjerne en golfrunde etterpå. Deretter selger jeg 4 boliger for deretter å dra på Melløs og se Moss spille hjemmekamp mens jeg spiser pølse i vaffel. Så drar jeg hjem og ser West Ham på TV. Dagen avsluttes med en tur til "Hos Naboen" med kona og gode venner, der det serveres reker eller blåskjell med noe godt å drikke til.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Begge deler. Hver årstid har sin sjarm.

Gi eller få?

Definitivt gi.

Jeans eller dress/drakt?

Jeans.

Erfaring og utdanning

Fra 2002 Eiendomsmegler i Moss.

Jobbet som megler og leder siden 2002. Det nærmer seg 2000 salg og det er fortsatt like gøy.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

93431900

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 93 43 19 00
eller epost

Hva sies om meg?