Eirik Jakobsen

Styreleder / Eier / Megler

PrivatMegleren Harstad

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2013-2015 Harstad

Startet opp Sne Eiendom i Harstad, eiendomsmeglerfirma

2001-2007 Harstad

Startet Notar Eiendom i Harstad. Eier og daglig leder/megler.

2015-2023 Harstad

PrivatMegleren Harstad

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

For meg er det viktig å gjøre en god jobb og levere gode opplevelser for kundene mine.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å være sammen med positive mennesker, gode venner og familie.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Kona, barna og barnebarna er de som er viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er alltid positiv og løsningsorientert. En megler som alltid leverer.

På jobb

Jeg tror at de jeg jobber med vil beskrive meg som en person med masse godt humør, stor arbeidskapasitet, og som en dyktig, tilgjengelig og løsningsorientert kremmer.

Overfor kundene er jeg opptatt av å gi dem en merverdi når de skal selge. Jeg sørger også for å være der for dem når de har spørsmål, og holde det jeg har lovet.

Jeg har alltid vært en kremmer som er strukturert, løser det meste underveis og er kjent for å levere gode salg. Jeg er overbevist om at gode salg ikke handler om flaks, men at de kommer som et resultat av gode forberedelser.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en sosial, blid og entusiastisk kar med mye humor. Jeg synes det er gøy med ordspill, og da får jeg høre at det er “en typisk Eirik-vits”. Jeg er flink til å lage mat og stelle i stand selskaper.

En perfekt fridag for meg begynner med å sove litt lenger enn vanlig og lese nyheter på senga. Så står jeg opp til en deilig frokost laget av kona, og sitter og nyter kaffen utover formiddagen eller sykler meg en tur. Jeg liker godt å få besøk av barnebarna, og avslutter gjerne dagen med å lage et herremåltid for vennene mine med noe godt i glassene.

Ellers liker jeg bobillivet med den friheten dette medfører. Kjøre hvor du vil, sykle, gå på fjellet, besøke restauranter – alt etter hva man ønsker.

Q&A

Vinter eller sommer?

Foretrekker sommer.

Film eller dokumentar?

Liker godt dokumentarer.

Jeans eller dress/drakt?

Jeans.

Erfaring og utdanning

2013-2015 Harstad

Startet opp Sne Eiendom i Harstad, eiendomsmeglerfirma

2001-2007 Harstad

Startet Notar Eiendom i Harstad. Eier og daglig leder/megler.

2015-2023 Harstad

PrivatMegleren Harstad

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

94845260

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 94 84 52 60
eller epost

Hva sies om meg?