Einar Strand

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2009-2023 Bergen

Har jobbet og vært med å starte PrivatMegleren i Bergen siden 2009

2010-2012 BI Bergen

Bachelor i eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Helt siden jeg begynte som megler i 2007 har jeg vært opptatt av at kundene skal kunne forvente 100 % av meg. Yrkesstolthet, ærgjerrighet og en resultatorientert væremåte har hjulpet meg veldig mye. Å være imøtekommende, ryddig og serviceinnstilt gir kundene en opplevelse av å bli ivaretatt på best mulig måte, slik at de oppnår best mulig resultat av boligsalget.

Hva er det som gir deg energi?

En kombinasjon av kjekke opplevelser, gode resultater, trening og god mat fungerer veldig bra for meg. Å lufte hodet i friluft hver dag gir overskudd selv når ting er på sitt mest hektiske.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Min lille familie på tre er viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er strukturert, effektiv og resultatorientert. Mitt mantra er “Hvorfor utsette noe som kan gjøres nå".

På jobb

Jeg tror kollegaene mine vil beskrive meg som en effektiv, strukturert og løsningsorientert person med glimt i øyet. Overfor kundene er jeg opptatt av å alltid være ærlig og levere 100% Jeg får også gode tilbakemeldinger på punktligheten min, og høy gjennomføringsevne.

På fritiden

Venner og familie vil nok fortelle at jeg er lojal, glad i å lage mat til dem, morsom, rastløs og direkte. En god fridag begynner med å stå tidlig opp og drikke en kopp kaffe før jeg løper “runden min”. Så enda en kaffe og nystekt croissant sammen med konen. Deretter en trilletur på Fløien med arvingen, før dagen avsluttes med god mat og vin hjemme.

Q&A

Vinter eller sommer?

Begge årstidene er fine, men det er alltid deilig med sommervarme.

Gi eller få?

Det er mye kjekkere å overraske noen eller gi.

Fine dining eller pizza?

Fine dining er mat, pizza er religion.

Erfaring og utdanning

2009-2023 Bergen

Har jobbet og vært med å starte PrivatMegleren i Bergen siden 2009

2010-2012 BI Bergen

Bachelor i eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

92806342

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 92 80 63 42
eller epost

Hva sies om meg?