Daniel Duman

Eiendomsmeglerfullmektig

PrivatMegleren Bærum

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Bærum

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

2015-2020 Skanska Eiendom

Visningsassistent

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg som eiendomsmegler er å være tilgjengelig til enhver tid, å sørge for at mine kunder føler seg ivaretatt, og at de opplever prosessen fra A-Å som ryddig og profesjonell. Dette innebærer å være en god lytter og ikke minst en god rådgiver.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får masse energi av å oppnå gode resultater for de jeg får gleden av å hjelpe. Samtidig gir gode relasjoner, trening og kvalitetstid med venner og familie masse energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Det er ingenting som gjør meg mer glad enn superfornøyde kunder. Jeg går ekstremt langt for å oppnå nettopp dette – en fornøyd kunde er ofte den beste markedsføringen en eiendomsmegler kan ha.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg ser på meg selv som en målrettet og løsningsorientert person som er både sulten, prestasjonsdrevet, positiv og liker å ta utfordringer på strak arm.

På jobb

For meg er det viktig å gi kundene mine god oppfølging, og at de opplever meg som ærlig og profesjonell. Det er også viktig for meg at de jeg får gleden av å hjelpe er happy med sluttsummen på salget.

En god plan og strategi er superviktig for et godt resultat. Jeg gjennomfører hele prosessen fra start til slutt med glød og passion, og jeg har alltid en plan B og C dersom plan A ikke funker.

Jeg tror kundene setter pris på at jeg alltid er tilgjengelig og at jeg er positiv og løsningsorientert.

Q&A

By eller bygd?

Jeg er oppvokst på landet, men foretrekker byen.

Gi eller få?

Alltid gi.

Jeans eller dress/drakt?

På jobb gjelder finstasen, men på fritiden kan du møte meg i jeans.

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Bærum

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

2015-2020 Skanska Eiendom

Visningsassistent

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

94143070

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 94 14 30 70
eller epost

Hva sies om meg?