Daniel Bigom

Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Primera

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2020 PrivatMegleren Primera

Eiendomsmegler / Partner

2019-2020 EIE Eiendomsmegling

Backoffice | Medhjelper

2017-2020 Handelshøgskolen BI

Bachelor i Eiendomsmegling, Jus og Økonomi

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er at klienten er ivaretatt og er storfornøyd! Jeg vil trekke frem det å skreddersy løsninger, strategi og innhold, for å forvalte klientens eiendeler etter beste evne.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får mer energi av gode resultater, i tillegg til å spre glede og hjelpe andre.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Mitt personlige nettverk, kollegaer og samarbeidspartnere er viktige relasjoner i jobben min - og aller viktigst eksisterende og nye klienter.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en engasjert og løsningsorientert person som tar jobben min seriøst. Jeg er en sosial menneskekjenner som er språkmektig og en kremmer av natur. Jeg blir beskrevet som tillitsfull, lojal og en profesjonell megler med mye kunnskap.

Hva brenner du for?

Jeg brenner for å hjelpe andre etter beste evne, og spre glede i det daglige. Dette er noe jeg har gjort hele mitt liv.

På jobb

Jeg tror nok både kunder og kollegaer synes jeg er en profesjonell megler som gir alt for kundens beste og et godt resultat. I tillegg får jeg høre at jeg er snill og ærlig, morsom og sjarmerende, og ikke minst en som stiller opp og er tilgjengelig til enhver tid.

Jeg er opptatt av å se kundens behov og levere avtalt resultat eller bedre. Det er viktig for meg at kunden opplever meg som tilgjengelig, motivert, profesjonell og betryggende.

Å forhandle frem de beste avtalene for mine klienter og ikke minst gjøre alt for å oppnå markedets beste pris. - Alle ønsker å tjene på et salg, det løser vi!

Min X-faktor må være at jeg har det engasjementet som skal til for å løse oppgaven, og innfri forventningene hver gang.

På fritiden

Jeg er sikker på at venner og familie kun har gode og positive ting å si om meg.

En optimal fridag inneholder gjerne gode måltider, trening og besøke familie og venner. Eller bare en rolig kveld hjemme med film og kos.

Når jeg har tid ledig går det hovedsakelig til trening.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Badeferie er 1. prioritet.

Gi eller få?

Jeg velger alltid å gi fremfor å få.

Fine dining eller pizza?

Jeg er like glad i god pizza som fine dining.

Erfaring og utdanning

Fra 2020 PrivatMegleren Primera

Eiendomsmegler / Partner

2019-2020 EIE Eiendomsmegling

Backoffice | Medhjelper

2017-2020 Handelshøgskolen BI

Bachelor i Eiendomsmegling, Jus og Økonomi

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Jeg samarbeider med flere dyktige fotografer som jeg bruker fast.
Ut ifra objekt, sted og behov velger jeg hvilken fotograf som passer, tidspunkt og ønsket fotostil - Alt for å fremvise boligen best mulig.

Til klargjøring før fotografering har jeg hovedsakelig én fast stylistpartner, som leverer skyhøy kvalitet og innfrir forventningene gang på gang.
Prosess fra booking til rådgivningstimer, styling og levering/henting av møbler går sømløst.

Andre partner benyttes basert på behov og objekt. Alt for å gjøre din boligannonse best mulig.

Gode takstmenn som skriver oversiktlige, innholdsrike og gode rapporter er viktig for meg. Det gir stor merverdi å gi interessenter god og enkel informasjon de trenger å vite om. Dette kan gi økt interesse, trygghet og høyere salgssum.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

45667979

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 45 66 79 79
eller epost

Hva sies om meg?