Christoffer Janås Fischer

Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Tønsberg

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2021-2023 Privatmegleren Tønsberg

Eiendomsmegler / Partner

2019-2021 Privatmegleren Tønsberg

Eiendomsmeglerfullmektig

2016-2019 Universitetet i Sør-Øst Norge

Bachelorgrad i Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Jeg tenker at noe av det viktigste i mitt arbeid som megler er å være en trygghet for kundene mine. I tillegg er det viktig å være bevisst det ansvaret jeg har for å sikre en best mulig prosess underveis, og opplevelsen både for kjøper og selger.

Hva er det som gir deg energi?

Gode opplevelser i godt lag er en vinner for min del. Også små hverdagsøyeblikk gir meg veldig mye.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Mine viktigste relasjoner er uten tvil nærmeste familie. I tillegg har jeg en utrolig fin vennegjeng som jeg aldri ville vært foruten.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er lojal, ærlig, positiv og alltid “på”.

På jobb

Jeg tror de på jobben vil beskrive meg som en flink, blid og morsom kollega. Vi ler mye og er svært opptatt av å ha en god takhøyde på kontoret.

Kundene mine tror jeg oppfatter meg som en profesjonell, trygg og tillitsfull eiendomsmegler.

Jeg opplever at de verdsetter at de alltid får et ærlig svar fra meg, og det at jeg aldri gir opp – jeg er med dem fra start til slutt.

På fritiden

De som kjenner meg best ville nok beskrevet meg som en reflektert, lojal og hjelpsom person.

En optimal fridag for meg ville vært å reise og oppleve noe sammen med samboeren og stesønnen min.

Ellers er trening mitt fristed i hverdagen. Da kobler jeg ut alt, og får virkelig ladet batteriene.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer. Jeg elsker båtliv og skjærgården vår.

Film eller dokumentar?

Dokumentar, hver gang.

Pop eller rock?

Rock.

Erfaring og utdanning

2021-2023 Privatmegleren Tønsberg

Eiendomsmegler / Partner

2019-2021 Privatmegleren Tønsberg

Eiendomsmeglerfullmektig

2016-2019 Universitetet i Sør-Øst Norge

Bachelorgrad i Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

99335954

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 99 33 59 54
eller epost