Christoffer Brekke-Hammersland

Advokat / Eiendomsmegler/ Partner

PrivatMegleren Park

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2016 PrivatMegleren Park

Advokat / Eiendomsmegler / Partner

2015-2016 DNB-Eiendom Røa

Advokat & megler

2011-2015

Advokatfullmektig & Advokat

2006-2011 Universitetet i Oslo

Master i rettsvitenskap (Jus)

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å trygge interessenter gjennom best mulig markedsføring og fullstendig kunnskap om eiendommen. Det resulterer i gode budgivere, noe som gir fornøyde klienter og gode sjanser for flere oppdrag.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av trening, familien og kvalitet i arbeidet.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Viktigst for meg er familien, deretter relasjonen til hver enkelt oppdragsgiver.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er livsglad og omgjengelig, og så har jeg gode strategiske og taktiske egenskaper for salg av eiendom.

På jobb

Kunder og kollegaer beskriver meg som en smilende, trygg, lojal, dyktig og utadvendt bergenser.

Har også blitt fortalt at jeg skaper trygghet og tillit hos mine oppdragsgivere og interessenter. Jeg er overbevist om at dette er nøkkelegenskaper for å oppnå gode resultater som megler.

Jeg er opptatt av å ha en klar strategi for enhver bolig og en gjennomtenkt prissetting ift. marked og risiko.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en glad og positiv initiativtaker som ikke liker å sitte stille.

En perfekt dag for meg ville startet med en lett frokost etterfulgt av en treningsøkt på rulleski/skøyteski, deretter en stooor lang frokost, vannsportaktivitet og grilling med venner og familien. Etter at ungene var i seng ville jeg sett Avatar for første gang med kona, mens jeg spiser chips og tar meg en iskald IPA.

Q&A

Vinter eller sommer?

Ja takk, begge deler.

Hus eller leilighet?

Ja takk, begge deler.

Fine dining eller pizza?

Ja takk, begge deler.

Erfaring og utdanning

Fra 2016 PrivatMegleren Park

Advokat / Eiendomsmegler / Partner

2015-2016 DNB-Eiendom Røa

Advokat & megler

2011-2015

Advokatfullmektig & Advokat

2006-2011 Universitetet i Oslo

Master i rettsvitenskap (Jus)

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

95185010

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 95 18 50 10
eller epost

Hva sies om meg?