Christian Stenerud

Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Panorama

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2012-2023 PrivatMegleren Panorama

Eiendomsmegler MNEF / Partner

2008-2012 Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Fagansvarlig

2005-2008 Areal Eiendomsmegling

Eiendomsmegler

2002-2005 Handelshøyskolen BI, Oslo

Diplomøkonomstudiet i eiendomsmegling

2001-2002 Høyskolen i Agder, Kristiansand

Studiet i IT- og informasjonssystemer

1999-2001 Befalsskolen for Feltartilleriet, Elverum/Setermoen

Lederutdanning

1996-1999 Ulsrud Videregående Skole

Allmenne, økonomiske og adm. fag - Fordypning i bedriftsøkonomi, engelsk og IT.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Som megler er det viktigste for meg å takke for tilliten fra boligselgeren gjennom å vise integritet, alltid være tilgjengelig og gjøre godt håndverk.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg trives når jeg omgir meg med positive mennesker og får tid til å trene. Jeg får også energi av struktur og orden i hverdagen.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er min kone og våre tre døtre.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er strukturert og opptatt av orden. Jeg er også strategisk og har høy gjennomføringsevne.

På jobb

Kollegaene mine beskriver meg som en person som er flink i faget, til å stole på og en som har glimt i øyet. På jobb er jeg opptatt av å alltid levere optimalt. Det betyr at jeg ikke tar noen snarveier, og sørger for gode presentasjoner og gode resultater. Kundene setter pris på at jeg er ærlig, direkte og tydelig i kommunikasjonen og er en god rådgiver. Det er viktig å vise at man bryr seg, forstår kundene og sammen finner gode løsninger.

På fritiden

Jeg er en person som setter pris på trening, friluftsliv og kvalitetstid med familien. En perfekt fridag for meg starter med en tidlig joggetur før barna våkner. Felles frokost ute på terrassen, etterfulgt av litt alenetid med kaffe og fysisk avis. Så tar vi en tur på stranden der hele familien koser seg med en god lunch. Etter en liten styrkeøkt avslutter jeg kvelden med noen glass vin sammen med gode venner.

Q&A

Vinter eller sommer?

Jeg elsker alle årstidene vi har i Norge, men er spesielt glad i vinteren.

Hus eller leilighet?

Hus.

Fine dining eller pizza?

Begge deler.

Erfaring og utdanning

2012-2023 PrivatMegleren Panorama

Eiendomsmegler MNEF / Partner

2008-2012 Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Fagansvarlig

2005-2008 Areal Eiendomsmegling

Eiendomsmegler

2002-2005 Handelshøyskolen BI, Oslo

Diplomøkonomstudiet i eiendomsmegling

2001-2002 Høyskolen i Agder, Kristiansand

Studiet i IT- og informasjonssystemer

1999-2001 Befalsskolen for Feltartilleriet, Elverum/Setermoen

Lederutdanning

1996-1999 Ulsrud Videregående Skole

Allmenne, økonomiske og adm. fag - Fordypning i bedriftsøkonomi, engelsk og IT.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

91111969

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 91 11 19 69
eller epost

Hva sies om meg?