Christian Falkenberg

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Park

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2004 PrivatMegleren Park

Var med å starte PrivatMegleren Park og er en av meglerne idag som har jobbet lengst i PrivatMegleren.

2000-2004 DEAL Eiendomsmegling

Eiendomsmegler

1998-2000 REMAX

Eiendomsmegler

2010-2010 BI Oslo

Eiendomsmegler

1985-1989 University of Denver

Bachelor i Finans/Markedsføring

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste mener jeg er 100% dedikasjon, og å alltid være tilgjengelig både for selger og potensielle kunder.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får påfyll av energi når jeg tar en rotur på hytta en stille morgen, og når jeg tar et kveldsbad. En annen bra kilde til energi er å gi kundene mine en god kundeopplevelse.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er min kone og våre tre barn, i tillegg til øvrig familie.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg får høre at jeg har en god evne til å oppnå tillit hos mulige kjøpere, og at jeg behersker kunsten med å få kundene «på rett spor». Det er jo stort sett kunnskapssalg vi driver med, og da er tillit og ryddighet helt essensielle faktorer som spiller inn.

På jobb

De på jobben beskriver meg som en energisk, tillitsfull, kreativ og løsningsorientert kollega. Overfor kundene er jeg opptatt av å alltid levere det lille ekstra for å skape verdier i en budrunde. Jeg tror kundene mine verdsetter at jeg er dyktig i budrunder, og ser løsninger og går nye veier der andre stopper opp.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som raus og optimistisk.

En optimal fridag for meg bruker jeg helst på topptur med familien, eller bading og avslapping på hytta ved sjøen.

Jeg er veldig glad i friluftsliv og fiske. Ellers drar jeg gjerne og ser en Leeds-kamp live på Elland Road, eller reiser for å oppleve andre kulturer.

Q&A

By eller bygd?

By er best.

Gi eller få?

Foretrekker å gi.

Fine dining eller pizza?

Fine dining, takk.

Erfaring og utdanning

Fra 2004 PrivatMegleren Park

Var med å starte PrivatMegleren Park og er en av meglerne idag som har jobbet lengst i PrivatMegleren.

2000-2004 DEAL Eiendomsmegling

Eiendomsmegler

1998-2000 REMAX

Eiendomsmegler

2010-2010 BI Oslo

Eiendomsmegler

1985-1989 University of Denver

Bachelor i Finans/Markedsføring

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Foto & Stylist
Studio Oslo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

91113665

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 91 11 36 65
eller epost

Hva sies om meg?