Christer Vikebø

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Regionsansvarlig Bergen

PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Jeg har mer enn 20 års fartstid som megler og fra dag én har jeg vært opptatt av nøyaktighet i alt jeg gjør. Jeg er ærekjær og svært opptatt av å levere gode resultater. At mine boligselgere har de beste forutsetninger for å oppnå høyest mulig pris gjenspeiles i alt jeg gjør - være seg kvalitet på håndverket, service og tilgjengelighet . Jeg er opptatt av å ha en god plan for alt fra hvordan boligen presenteres og annonseres, til visning og hvordan budrunden taktisk legges opp. Sist men ikke minst tror jeg mine kunder setter pris på at jeg er en svært engasjert og motivert selger.

Hva er det som gir deg energi?

Det å selge eiendom gir meg glede og energi - jeg er like entusiastisk nå som da jeg startet. Jeg opplever også at trening og turer i fjellet bidrar til å opprettholde energien og fokuset jeg trenger for å levere de beste resultatene for kundene mine.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg setter kundenes behov først, samtidig som jeg er organisert og resultatorientert.

På jobb

Jeg tror kunder og kolleger opplever meg som kompetent, imøtekommende og svært resultatorientert. På jobb er jeg opptatt av at vi kollegaer har det kjekt sammen og gjør hverandre bedre. Jeg har som mål at kundene mine skal sitte igjen med en følelse av at opplevelsen og resultatet ble enda bedre enn de innledningsvis hadde sett for seg. Jeg jobber strategisk og det kommer kundene mine til gode gjennom hele salgsprosessen. Jeg tror kundene mine setter pris på at jeg er ærlig med dem og alltid holder det jeg lover.

På fritiden

Familie og venner vil nok beskrive meg som en stødig type med litt glimt i øyet, som er på jobb hele tiden - også når jeg egentlig har fri.

Jeg trives veldig godt på sjøen, så en optimal fridag må være med venner og familie på fjorden.

Når jeg ikke er på jobb er jeg gjerne med de to jentene mine i stallen, hvor jeg bidrar der det trengs.

Q&A

By eller bygd?

Det er fint på landet, men jeg trives best i byen.

Gi eller få?

Det gir meg større følelse av tilfredshet å gi enn å få - som for eksempel å hjelpe noen.

Fine dining eller pizza?

Begge deler, men siden jeg er glad i det enkle så tar jeg gjerne en pizza.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Det er viktig for meg at mine samarbeidspartnere har en god dialog med kundene og veileder dem til et godt resultat. Derfor har jeg som krav at samarbeidspartnere bidrar til verdiskapning for kundene mine. Sammen jobber vi på tvers av spesialkompetanse og skaper en synergi oss imellom som gjør at det er en rød tråd gjennom alle delene av vår leveranse.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

98239665

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 98 23 96 65
eller epost

Hva sies om meg?