Christer Fjeld

Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Primera

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2013 PrivatMegleren Primera

Eiendomsmegler / Partner

2011-2014 Handelshøyskolen BI

Bachelor Eiendomsmegling

2010-2011 Høyskolen Innlandet, Elverum

Årsstudium idrett

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg som megler er å ivareta både selger og kjøpers interesser og behov, helt fra første samtale. De skal føle seg sett og ivaretatt så de kan føle seg trygge på prosessen.

Hva er det som gir deg energi?

Det som gir meg energi er å skape en god relasjon, kjemi og tillit til de menneskene jeg møter i jobben. Jeg får også ekstra energi av å se gleden til både kjøper og selger, og når de viser en overbevisende tillit til meg som den profesjonelle parten.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste relasjonene mine nå er familien min og kollegaene mine.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er tillitsfull, jordnær, aktiv og har et utpreget konkurranseinstinkt. Og så er jeg både rolig og behersket som person.

På jobb

På jobb er det viktig for meg å ha et godt forhold til alle kollegaene mine. Som en av eierne i selskapet har jeg som mål å gjøre en god figur og være et godt forbilde for alle. Det er viktig at de jeg jobber med føler at de har en trygg og god arbeidsplass som de gleder seg til å komme til hver dag.

Min x-faktor som megler er min evne til å opparbeide tillit fra potensielle kjøpere. Dette gjør at prosessen utføres med god trygghet og kjøperne lytter til meg som megler.

Jeg tror kundene setter pris på at jeg er rolig og jordnær, at jeg er god til å lytte til deres behov, og at jeg bidrar til prosessen med god erfaring og mye kunnskap.

På fritiden

Jeg tror nok vennene mine vil beskrive meg som aktiv, snill og omsorgsfull. Jeg gjør alltid det lille ekstra for at venner og bekjente som kommer på besøk skal føle seg hjemme og godt ivaretatt hos oss.

En optimal fridag vil være å lage en perfekt dag for sønnen min. Om det er en tur i skogen eller på badeland spiller ingen rolle for meg, så lenge han viser stor glede sammen med oss.

Tidligere var jeg en aktiv fotball- og håndballspiller, og derfor er jeg veldig glad i å holde meg aktiv også utenom jobben.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer, helt klart.

Gi eller få?

Får alltid en god følelse av å gi, så det må bli svaret.

Fine dining eller pizza?

Definitivt en god, hjemmelaget pizza.

Erfaring og utdanning

Fra 2013 PrivatMegleren Primera

Eiendomsmegler / Partner

2011-2014 Handelshøyskolen BI

Bachelor Eiendomsmegling

2010-2011 Høyskolen Innlandet, Elverum

Årsstudium idrett

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Jeg benytter meg av flere samarbeidspartnere som jeg har hatt en god dialog med i flere år.

Jeg ser på det som viktig at både jeg og kundene mine kan stole på at samarbeidspartnerne mine gjør sitt ytterste for å levere, og møter opp til rett og avtalt tid.

Jeg bruker boligstylister på så godt som alle oppdragene jeg har, fordi jeg vet at gode presentasjoner av boligene gir gode resultater.

I tillegg bruker jeg utelukkende dyktige fotografer, samt en fast takstmann jeg har brukt de siste 8 årene. Jeg er avhengig av at samarbeidspartnerne jeg bruker gjør den jobben som forventes, og leverer det beste produktet til enhver tid.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

41488153

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 41 48 81 53
eller epost

Hva sies om meg?