Cecilie Frøshaug

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner

PrivatMegleren Scenario

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2010-2023 PrivatMegleren Scenario

Jeg var med på å starte opp PrivatMegleren på Røa i 2010, og driver det fremdeles den dag i dag. Nå holder vi til på Røa Senter, med inngang fra gateplan/nedre plan.

2004-2010 Krogsveen AS

Eiendomsmegler

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Jeg ser kunden og hjemmet vi skal selge. Alle boliger har en historie og et særpreg som skal fremheves i markedsføringen og salgsprosessen.

Hva er det som gir deg energi?

Fornøyde kunder, gode kollegaer, familien min og venner. Jeg får også ekstra energi av å ha fritid, av trening og turer med hunden vår Ulla.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Et godt nettverk både privat og på jobb er viktig. Jeg bor her på Røa og tenker at alle jeg møter på min vei kan være en fremtidig selger, kjøper eller nabo.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er engasjert og pliktoppfyllende, jeg står på og er veldig opptatt av å gjøre en god jobb for alle kundene våre.

På jobb

Jeg tror kunder og kollegaer vil beskrive meg som nøyaktig, pliktoppfyllende, litt streng og tids-optimistisk.

På kontoret er det viktig for meg at vi jobber sammen som et team - det er ikke mine og dine kunder, men våre kunder.

Overfor kundene passer jeg på å være tilgjengelig, å følge dem godt opp og gi tilbakemeldinger. Det er også viktig å levere til rett tid og være pålitelig.

Jeg er perfeksjonist og opptatt av detaljer, det tror jeg gir resultater. Gode presentasjoner er helt avgjørende for et godt boligsalg.

Egenskaper jeg tror kundene mine setter pris på er engasjement og at jeg er opptatt av å gjøre en god jobb.

På fritiden

Venner og familie vil antagelig beskrive meg som omsorgsfull, snill og morsom, men også sta og temperamentsfull.

En optimal fridag for meg er å være på hytta, ta meg en fin skitur eller være på stranden en varm sommerdag med mann og barn. Trening har alltid vært viktig for meg, da kobler jeg helt av. Det er litt som å restarte kroppen.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Ja takk, begge deler.

Hus eller leilighet?

Hus, spesielt hunden og katten koser seg ute i hagen.

Jeans eller dress/drakt?

Elsker Jeans.

Erfaring og utdanning

2010-2023 PrivatMegleren Scenario

Jeg var med på å starte opp PrivatMegleren på Røa i 2010, og driver det fremdeles den dag i dag. Nå holder vi til på Røa Senter, med inngang fra gateplan/nedre plan.

2004-2010 Krogsveen AS

Eiendomsmegler

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Fotograf: Magdalena Werk-Kalina
Bruker ulike stylister og firmaer som Creative Living, Stila, Move osv.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

91717502

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 91 71 75 02
eller epost

Hva sies om meg?