Cato R. Olsen

Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Lillehammer

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2020 PrivatMegleren Lillehammer

Eiendomsmegler.

1996-2020 DNB Eiendom Lillehammer

Jobbet som ansvarlig megler i NOR Eiendom, Gjensidige NOR Eiendom, DNB NOR Eiendom og senest DNB Eiendom

1995-1996 BI Oslo

Eiendomsmegler studiet

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

For mange av kundene mine er kjøp og salg av bolig noe de sjelden gjør. Jeg forventer derfor av meg selv at du som kunde skal få en tillitsfull og profesjonell opplevelse av ditt valg av meg som eiendomsmegler. Jeg skal tross alt forvalte dine verdier bundet opp i fast eiendom.

Hva er det som gir deg energi?

En hektisk hverdag gir meg energi, men for meg er det også viktig med trening. Utover dette er jeg også opptatt av idrett og samhold med gode venner og familie.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

For meg er min viktigste relasjon familien. Deretter er det viktig for meg med gode kollegaer.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er strukturert, nøyaktig og punktlig i alt arbeidet jeg utfører, noe som skaper trygghet og tillit hos kundene. Jeg trives svært godt med det jeg driver med. Dette gjenspeiles i arbeidet og innsatsen overfor kundene mine. De skal sitte igjen med en god opplevelse og en bekymringsfri handel.

På jobb

Jeg opplever at mine kunder og kollegaer oppfatter meg som en rolig, ryddig og strukturert person. I forhold til de jeg jobber med så tror jeg det er viktig å være en hyggelig, blid og omgjengelig person, samt å være en god bidragsyter til fellesskapet på jobb. Overfor kundene mener jeg det er veldig viktig å være tilgjengelig, i tillegg til å være nøye med informasjon og gjennomføring. Av meg får kundene tett oppfølging, erfaring og kunnskap – og så er jeg god i budrunder.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en sporty, trygg og tilstedeværende person. Vil nok også mene de ser på meg som omsorgsfull, lojal og hyggelig også. Jeg er sosial, og bidrar med positivitet i så vel familien som blant venner og bekjente. En optimal fridag for meg vil være å starte dagen med en god treningsøkt, etterfulgt av en sosial dag sammen med familie eller venner. Jeg deltar i mange fritidsaktiviteter. Det kan være å ta seg noen treningsturer, spille fotball med kompiser, koble av med å gå i fjellet, eller stå alpint og langrenn vinterstid. Jeg er en aktiv person som liker å bruke fritiden på lystbetonte aktiviteter.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer, men jeg liker også skikkelige snørike vintre.

Hus eller leilighet?

Hus. Leiligheten kommer sikkert etterhvert.

Fine dining eller pizza?

Pizza, men jeg tar også gjerne en bedre middag på restaurant.

Erfaring og utdanning

Fra 2020 PrivatMegleren Lillehammer

Eiendomsmegler.

1996-2020 DNB Eiendom Lillehammer

Jobbet som ansvarlig megler i NOR Eiendom, Gjensidige NOR Eiendom, DNB NOR Eiendom og senest DNB Eiendom

1995-1996 BI Oslo

Eiendomsmegler studiet

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

91846565

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 91 84 65 65
eller epost

Hva sies om meg?