Caroline Skjerden Meyer

Daglig leder / Advokat

PrivatMegleren Fredrikstad

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2024 PrivatMegleren Fredrikstad

Daglig leder/Partner/Advokat

2020-2024 Eiendomsmegler 1 Østfold og Akershus

Daglig leder/Advokat

2010-2020 Utleiemegleren Forvaltning AS

Jurist, Advokatfullmektig og Advokat

2007-2012 Universitetet i Oslo

Master i rettsvitenskap

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste arbeidet for meg som megler er å sørge for en trygg og sikker salgs- og kjøpsprosess fra A til Å. Det er viktig å skape tillit slik at kundene føler de blir loset trygt gjennom en av deres livs største avgjørelser.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av gode resultater, fornøyde kunder og en hektisk hverdag.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Jeg tenker at det er alle jeg er i kontakt med i hverdagen min, alt fra familien før jeg drar på jobb til samarbeidspartnere som fotografer, bygningssakkyndige og selvfølgelig alle de flotte kundene.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg ser på meg selv som en omsorgsfull og tillitsvekkende humørspreder.

På jobb

Jeg tror at kollegaene mine vil beskrive meg som en positiv og hardtarbeidende megler. Det er viktig for meg at de jeg jobber med har tillit til meg og at de føler at jeg er med på å gjøre deres arbeidshverdag bedre. Overfor kundene er jeg opptatt av at de føler at jeg jobber for kvalitet i alle ledd, og at de blir gitt tid og oppmerksomhet fra start til slutt. Min X-faktor som eiendomsmegler tror jeg er godt forarbeid, gode presentasjoner, tilgjengelighet og generell stå-på-vilje. Jeg får fine tilbakemeldinger om at kundene verdsetter min tilgjengelighet, at jeg er god på å skape tillit og at jeg lytter til hva de sier og ikke minst ønsker.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en hardtarbeidende og omsorgsfull person. Jeg er også hun som drar i gang sammenkomster og som alltid stiller opp. En god fridag for meg betyr helst å gjøre noe hyggelig sammen med familie og barn. Jeg tar også gjerne en løpetur i skogen, og avslutter dagen sammen med venner og et glass vin på brygga en sommerkveld i Fredrikstad.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer er best.

Gi eller få?

Helt klart å gi. Det gleder meg å glede andre.

Fine dining eller pizza?

Det må bli fine dining.

Erfaring og utdanning

Fra 2024 PrivatMegleren Fredrikstad

Daglig leder/Partner/Advokat

2020-2024 Eiendomsmegler 1 Østfold og Akershus

Daglig leder/Advokat

2010-2020 Utleiemegleren Forvaltning AS

Jurist, Advokatfullmektig og Advokat

2007-2012 Universitetet i Oslo

Master i rettsvitenskap

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

- Fotoetcetera
- Sense boligstyling

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

41669206

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 41 66 92 06
eller epost