Caroline Larsen

Eiendomsmeglerfullmektig

PrivatMegleren Haferkamp & Partnere

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Haferkamp & Partnere

Eiendomsmeglerfullmektig

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Jeg synes det er svært viktig med struktur – det å være grundig og ha høy faglig kvalitet i arbeidet. Jeg gir kundene mine full oppmerksomhet og har en tydelig plan for best mulig gjennomføring av salget. Det er viktig med gjensidig tillit og ha et godt samarbeid.

Hva er det som gir deg energi?

Mine nærmeste påstår at jeg er laget av energi, selv mener jeg at jeg bare trenger en stor kopp kaffe sammen med morgenmailen. Ellers drives jeg av sosiale settinger og høy aktivitet.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Å starte dagen sammen med mine fantastiske kollegaer, tilbringe tid med gode kunder og avslutte kvelden med sønnen og mannen min. Kombinasjonen av disse tre gjør hverdagen komplett.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er utadvendt, strukturert, åpen og ærlig. Og så synes jeg selv at jeg er veldig morsom.

På jobb

Jeg tror de på kontoret vil beskrive meg som en ryddig, produktiv og løsningsorientert kollega. Som eiendomsmegler er jeg opptatt av å skape gode resultater slik at kundenes forventninger blir møtt, at de opplever at de kan stole på meg og at jeg er tilgjengelig. Jeg jobber for at kundene skal sitte igjen med et ønske om å anbefale meg videre. Jeg tror kundene setter pris på at jeg er ærlig, strukturert, på tilbudssiden og at jeg strekker meg langt for å oppnå de målene vi har satt.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg gjerne som kjærlig, ærlig, innovativ og høylytt. De rundt meg er nok også bekymret over kaffeinntaket, selv mener jeg at det ikke er nok.

En optimal fridag for meg betyr en blank kalender.

Golf er det faste i livet, ellers dukker hobbyene opp på løpende bånd, og med kortvarig levetid.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer, sol og hengekøye.

Hus eller leilighet?

Hus med stor hage er gull verdt.

Fine dining eller pizza?

Autentisk, steinbakt pizza med et glass vin er det jeg kaller fine dining.

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Haferkamp & Partnere

Eiendomsmeglerfullmektig

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Foto: Per Bendiksen, PB foto
Stylist: Styling Habitats

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

47861986

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 47 86 19 86
eller epost

Hva sies om meg?