Carl P. Sveistrup

Partner / Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Dyve & Partnere

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2016 Privatmegleren Dyve & Partnere

Partner / Eiendomsmegler MNEF

2006-2016 Krogsveen avd. Frogner

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste i min jobb er å presentere boligen på en optimal måte. Det er avgjørende for å skape et godt oppmøte på visning og maksimere potensialet i budrunde eller forhandling.

Hva er det som gir deg energi?

Trening, god og sunn ernæring og en aktiv livsstil gir meg energi. Det gir meg også mye å tilegne meg ny kunnskap.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familien min. Jeg er gift og har to flotte barn, og de er de viktigste for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er strukturert, perfeksjonist og har høy arbeidskapasitet.

På jobb

Jeg tror kunder og kollegaer beskriver meg som detaljorientert og litt annerledes. Overfor kollegaer er det viktig å ta med energi inn i hverdagen. Det er en stor fordel å ha et stort nettverk og hele tiden fylle på med ny kunnskap. Min erfaring er at en bunnsolid leveranse gjør det lettere å beholde kunder, og at det igjen er enklere enn å jage nye. Det som gjør at jeg skiller meg ut er at jeg jobber proaktivt for at visningene blir godt besøkt. Egenskaper jeg tror mine kunder verdsetter ved meg er at jeg ikke lar noe være opp til tilfeldighetene. Jeg gir mine kunder gode faglige råd gjennom hele salgsprosessen og jeg gir alle potensielle kjøpere god oppfølging.

På fritiden

Hvordan tror du venner og familie beskriver deg? Jeg tror mine venner og familie beskriver meg som omsorgsfull og engasjert. En optimal fridag er en rolig dag med frihet til å gjøre det jeg vil, der og da. Jeg liker å være aktiv på fritiden, og liker å trene, hoppe i fallskjerm, spille golf, stå på ski, være ute i naturen, på sjøen og hele tiden prøve nye ting.

Q&A

Vinter eller sommer?

Kort vinter og lang sommer.

Film eller dokumentar?

Dokumentarfilm

Jeans eller dress/drakt?

Dress på jobb og treningsklær på fritiden.

Erfaring og utdanning

Fra 2016 Privatmegleren Dyve & Partnere

Partner / Eiendomsmegler MNEF

2006-2016 Krogsveen avd. Frogner

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

98045319

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 98 04 53 19
eller epost

Hva sies om meg?