Carine Paasche Sivertsen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Telemark avd. Skien

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2017 PrivatMegleren Telemark avd. Skien

Eiendomsmegler MNEF

2014-2017 Universitetet i Sørøst-Norge, Campus Bø

Eiendomsmeglerutdanning - Bachelor i eiendomsmegling - USN.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Noe av det viktigste for meg er å alltid ha en strategi for salget. Jeg kartlegger kjøpegruppen, tilpasser boligen med tanke på målgruppen, og legger en plan for å fremheve boligens kvaliteter. Jeg er bevisst på at jeg forvalter formuen og den største investeringen folk gjør. Jeg legger derfor stor vekt på personlig oppfølging, relasjonsbygging og godt meglerhåndverk gjennom hele salgsprosessen fra A- Å.

Hva er det som gir deg energi?

Noe av det som gir meg masse energi er en budrunde. Da får jeg skikkelig "boost" og en god følelse. Jeg er ellers et konkurransemenneske som får energi i andre situasjoner hvor jeg skiller meg ut. Jeg får også energi av turer, trene og bare være med venner.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familien er min sterkeste relasjon- de er alltid der for meg. Kollegaene mine er som min andre familie. Det er daglige gode relasjoner med god arbeidskultur hvor vi spiller hverandre gode.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Eiendomsmegler med vinnervilje og et øye for detaljer, som alltid står maksimalt på for kundene. Jeg har solid erfaring, og stor kunnskap om lokalområdet.

På jobb

Kollegaene mine vil nok beskrive meg som en lagspiller som alltid er tilgjengelig, og som en de kan regne med. Jeg er direkte og rask i replikken, og sier gjerne ting som de er. Jeg har alltid en klar strategi, og et øye for detaljer - derfor leverer jeg alltid flotte annonser. Ettersom jeg ønsker meg kundens anbefaling i fremtiden, så må jeg alltid levere på hvert eneste oppdrag. Gjennom flere år har jeg opparbeidet meg masse nyttig erfaring og en god portefølje, og en lang liste over fornøyde kunder. Jeg tror kundene verdsetter at jeg håndterer salgsprosessen på en trygg og sikker måte.

På fritiden

Jeg tror venner og familie vil beskrive meg som en sta person som brenner for jobben og har masse stå-på-vilje. Jeg er for øvrig en ekte livsnyter. Jeg reiser gjerne på en enkel roadtrip med telt, eller sjekker inn på et flott hotell og koser meg i lag med venner og familie. En optimal fridag er at jeg gjør akkurat det som passer meg. Det kan være alt fra en spontantur til en rolig spillkveld med venner. Jeg elsker å gå fjellturer når jeg skal koble av.

Q&A

By eller bygd?

Får masse energi av en pulserende by, men trives også på bygda med flott natur.

Film eller dokumentar?

Dokumentarer har gitt meg et stort lager av masse nyttig og unyttige faktaopplysninger som jeg gjerne deler.

Fine dining eller pizza?

Fine dining er noe jeg ser veldig frem til, og setter stor pris på.

Erfaring og utdanning

Fra 2017 PrivatMegleren Telemark avd. Skien

Eiendomsmegler MNEF

2014-2017 Universitetet i Sørøst-Norge, Campus Bø

Eiendomsmeglerutdanning - Bachelor i eiendomsmegling - USN.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

94171604

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 94 17 16 04
eller epost

Hva sies om meg?