Børge Vassdal

Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2016-2024 Privatmegleren Vikebø & Jørgensen AS

Kontoransvarlig og megler

2011-2016 Privatmegleren Fyllingsdalen

Kontoransvarlig og megler

2010-2011 BI

Overgangsordning for eiendomsmeglere.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste jeg gjør er å følge opp kunden og alltid gjøre det jeg sier jeg skal gjøre.

Hva er det som gir deg energi?

Det som gir meg energi er trening, gode venner, god mat og drikke, og fjellturer sommer og vinter.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Mine barn er de viktigste for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg har stor arbeidskapasitet på jobb og privat, og det merker de som er rundt meg godt.

På jobb

Kunder og kollegaer beskriver meg nok som blid, punktlig, direkte og tydelig i tilbakemeldingene. Overfor kollegaer er det viktig at vi har godt humør og tar tilbakemeldinger med et smil. I min leveranse til kundene mine er det viktigste for meg å gjøre som jeg har sagt. Jeg ønsker at de skal oppleve at jeg er tilgjengelig og til å stole på. Det tror og håper jeg at kundene verdsetter ved meg. Min x-faktor for å oppnå gode resultater for kundene mine er erfaring, lokalkunnskap og tydelighet.

På fritiden

Jeg tror venner og familie beskriver meg som snill, raus og punktlig. Jeg er generelt opptatt av å holde avtaler og løfter. Pliktoppfyllende er et ord som beskriver meg godt. Samtidig kan jeg være en litt utålmodig sjel. Hva ville en optimal fridag inneholde for deg? En optimal fridag våkner jeg tidlig på hytten på Ustaoset. Jeg spiser en god frokost med mine to sønner før vi setter oss i bilen og har en lang dag i skibakken. På kvelden lager vi noe god mat og slapper av. Jeg er glad i skisport, og bruker gjerne fritiden på skikjøring, toppturer og langrennsturer på vinteren. På sommeren blir det fjellturer med fisking. Ellers følger jeg Brann fra tribuneplass sammen med ungene.

Q&A

Vinter eller sommer?

Vinter og skiferie

Film eller dokumentar?

Jeg liker en god dokumentar.

Pop eller rock?

Rock

Erfaring og utdanning

2016-2024 Privatmegleren Vikebø & Jørgensen AS

Kontoransvarlig og megler

2011-2016 Privatmegleren Fyllingsdalen

Kontoransvarlig og megler

2010-2011 BI

Overgangsordning for eiendomsmeglere.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

41420926

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 41 42 09 26
eller epost

Hva sies om meg?