Bjørn Helliksen

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Kragerø

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2024 Privatmegleren Kragerø

Megler/partner

2019-2023 Sørmegleren Kragerø

Megler

2016-2019 Privatmegleren Kragerø

Megler/partner

2008-2015 Advokatfirma Midgaard & Opthun AS

Megler

2002-2008 ABCenter Kragerø.

Megler/daglig leder

2009-2010 Handelshøyskolen BI

Megler studie etter overgangsordningen.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste i arbeidet som eiendomsmegler å gi god kundeservice, være kunnskapsrik om eiendomsmarkedet, være pålitelig og ærlig i kommunikasjonen med både kjøpere og selgere, og å kunne forhandle effektivt på vegne av klientene.

Hva er det som gir deg energi?

Det å ha gode kolleger rundt meg på jobb som man kan ha gode samtaler med - både jobbrelatert og annet - gir meg energi i hverdagen. I tillegg er det å farte rundt i skjærgården i mitt virke som megler også veldig givende. På privaten er det å være sammen med barnebarn noe som gir meg både glede og energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Kollegene mine er de viktigste relasjonene jeg har for øyeblikket.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Egenskapene som beskriver meg best er at jeg er erfaren, kvalitetsbevisst, punktlig, dedikert og opptatt av god kundeservice.

På jobb

Jeg tror kunder og kollegaer beskriver meg som nøye og en som alltid leverer kvalitet. De vil nok også si at jeg er serviceinnstilt og omgjengelig. Overfor kollegaer er det viktig med godt arbeidsmiljø slik at man trives på jobb. Overfor kunder er det helt avgjørende å levere kvalitet i alle ledd. Min x-faktor er at jeg har god kjennskap til skjærgården. Det er ofte en fordel for meg i jobben min. Egenskapen jeg tror kundene mine verdsetter ved meg er at jeg alltid er blid :-)

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som omhyggelig og beskyttende, og at min tilstedeværelse gir en følelse av trygghet og stabilitet. De synes jeg er en blid og hyggelig person som alltid har en morsom kommentar. En optimal fridag brukes på å cruise rundt i skjærgården en varm sommerdag. Så fort jeg har litt ledig tid elsker å jeg å tilbringe tid på Jomfruland.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer

Film eller dokumentar?

Dokumentar

Jeans eller dress/drakt?

Jeans

Erfaring og utdanning

Fra 2024 Privatmegleren Kragerø

Megler/partner

2019-2023 Sørmegleren Kragerø

Megler

2016-2019 Privatmegleren Kragerø

Megler/partner

2008-2015 Advokatfirma Midgaard & Opthun AS

Megler

2002-2008 ABCenter Kragerø.

Megler/daglig leder

2009-2010 Handelshøyskolen BI

Megler studie etter overgangsordningen.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Takstmann: Knut Ramberg og Jacob Ramberg Ramberg Takst

Foto: Tor Helge Thorsen, THT Foto

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

40401977

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 40 40 19 77
eller epost

Hva sies om meg?