Bettina Ranheim Grønseth

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Tønsberg

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2018-2021 Universitetet i Sørøst-Norge

Bachelor i Eiendomsmegling v/ campus Bø

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Kunden er det viktigste i jobben min. De legger sin lit i at jeg skal forvalte deres formue. Gjennom god kommunikasjon og dedikert arbeid, er jeg sikker på at salgsprosessen vil oppleves optimal.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg drives av målsetting, og får energi av å bruke energi. Jeg elsker å ha en stappfull kalender. Det skader heller ikke at jeg inntar nok koffein i løpet av en dag til å holde tre voksne menn våkne.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Mine viktigste relasjoner er familie, kjæreste og venner.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er lojal, strukturert, engasjert og har et sterkt konkurranseinstinkt.

På jobb

Jeg tror mine kollegaer beskriver meg som livlig, positiv og kunnskapsrik. Det er veldig gøy og viktig med høyt engasjement på kontoret. Jeg digger interne konkurranser hvor vi kan motivere hverandre. Det viktigste for meg i leveransene overfor kundene mine er at jeg har levert det absolutt beste resultatet i forhold til pris og forventninger. Kundene mine skal føle seg sett og hørt. På slutten av salgsprosessen skal de vite at de valgte riktig megler. Egenskapen jeg tror kundene mine setter ekstra stor pris på er at jeg følger dem opp svært tett og er engasjert gjennom hele salgsprosessen.

På fritiden

Hvordan tror du venner og familie beskriver deg? Jeg håper og tror venner og familie beskriver meg som en blid og arbeidsom person. På en optimal fridag har jeg planer hele dagen. Her gjør jeg ting som er vanskelig å få til i hverdagen ellers. Reise på besøk til venner og bekjente som bor litt for langt unna, for eksempel. Ellers er jeg veldig glad i musikk og bruker mye av fritiden min på det.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer.

Film eller dokumentar?

Film.

Fine dining eller pizza?

Pizza.

Erfaring og utdanning

2018-2021 Universitetet i Sørøst-Norge

Bachelor i Eiendomsmegling v/ campus Bø

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Bjørn Kjærra, BKK foto, boligfotograf.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

93240550

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 93 24 05 50
eller epost

Hva sies om meg?