Bent W. Johansen

Advokat / Megler / Daglig leder / Partner

PrivatMegleren Infinita

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2003 Daglig leder og megler

Megler siden 2003 i ulike kjeder før jeg kom hjem til PrivatMegleren i 2014.

2002-2006 Advokatene i Bygdøy Allè / Advokatene Stenwig & Swensen

Fullmektigtid og mine første år som advokat.

1996-2002 UIO

Universitetet i Oslo - Cand Jur

1995-1996 UIO

Universitetet i Oslo - Grunnfag Psykologi

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Viktigst for meg som megler er å gjøre alt jeg kan for å være en god støtte og hjelper for mine kunder gjennom en stressende tid med kjøp og salg.

Hva er det som gir deg energi?

Å treffe positive kollegaer på jobb gjennom en vanlig arbeidsuke. Fritiden brukes på og med familie og venner, padel, golf og fotball. Som også gir god energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Kone og to barn som jeg er veldig glad i og stolt av, men også mine nærmeste venner og kollegaer.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Sterkt konkurranseinstinkt og sterk rettferdighetssans.

På jobb

Jeg håper at de oppfatter meg som hyggelig og positivt innstilt. Og som en god megler med integritet, som får løst ting og som aldri gir seg.

At de både som kollega og leder føler at jeg har tid til de og at de kan prate med meg om alt. Forhåpentligvis ser de på meg som en kollega som gjør hverdagen deres bedre. Både faglig og sosialt.

Det jeg lover, holder jeg. Alltid.

Jeg gir meg aldri med å forsøke.

At de kan stole på meg og at jeg gjør alt for de.

På fritiden

Engasjert, positiv og til å stole på. En som stiller opp. Glad i god mat og drikke.

En solskinnsdag som starter med en lang og god frokost med familien, en golfrunde med venner på dagen som avsluttes med en padeløkt, og en god middag med de samme folkene.

Jeg er ganske så ivrig på engelsk fotball, padel og golf. Det siste er perfekt i forhold til å opprettholde god kontakt med kunder og kollegaer, og at man i løpet av en golfrunde overraskende ofte også får noe jobbnyttig ut av det også.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommeren er for meg den klart beste tiden, men jeg setter pris på en fin vinterdag i fjellet også.

Gi eller få?

Er veldig glad i å gi. Det gir så mye. Og ikke så god på å få.

Fine dining eller pizza?

Ja takk, begge deler. Jeg er litt over gjennomsnittlig interessert i mat, matlaging og god vin, men det er lite som slår en deilig - helst hjemmelaget - pizza.

Erfaring og utdanning

Fra 2003 Daglig leder og megler

Megler siden 2003 i ulike kjeder før jeg kom hjem til PrivatMegleren i 2014.

2002-2006 Advokatene i Bygdøy Allè / Advokatene Stenwig & Swensen

Fullmektigtid og mine første år som advokat.

1996-2002 UIO

Universitetet i Oslo - Cand Jur

1995-1996 UIO

Universitetet i Oslo - Grunnfag Psykologi

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

97771728

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 97 77 17 28
eller epost

Hva sies om meg?