Bent Cato Kirkeng

Eiendomsmegler MNEF / Kontorleder / Partner

PrivatMegleren Rakkestad

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2005-2008 Handelshøyskolen BI

Bachelor i eiendomsmegling.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Mitt mål som din megler er at du skal følge deg sett og hørt, og jeg bestreber meg å ivareta dine interesser. Samtidig som det er viktig at boligen fremstilles på en ærlig og troverdig måte. Det legger grunnlaget for en problemfri prosess.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi og trives i et dynamisk og utfordrende arbeidsmiljø. Raske endringer og varierte arbeidsoppgaver holder meg engasjert og stimulert.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Mine barn, bonusbarn og kone er dem som er viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er ærlig og tydelig. Du kan skal kunne stole på at rådene jeg gir deg er de jeg mener er de beste for deg.

På jobb

Jeg tror nok kollegaene mine vil beskrive meg som en gledesspreder. For meg er det viktig at de jeg jobber med kan stole på meg, og at jeg kan bidra til at dagen deres blir litt bedre. Overfor kundene er jeg aller mest opptatt av å fremstå troverdig og ærlig, og jeg får gode tilbakemeldinger om at det er slik de oppfatter meg også.

På fritiden

Vennene mine vil nok beskrive meg som blid og fornøyd, men jeg kan også være en kverulant. En perfekt fridag for meg starter med en lang, rolig morgen med kaffe og frokost. Senere blir det en skitur med nedover- eller bortoverski. Det beste jeg vet er å koble av med en god skitur.

Q&A

Vinter eller sommer?

Jeg foretrekker vinter.

Film eller dokumentar?

Dokumentarer er best.

Jeans eller dress/drakt?

Alt etter anledning.

Erfaring og utdanning

2005-2008 Handelshøyskolen BI

Bachelor i eiendomsmegling.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

For meg er det viktig med godt samarbeid med våre leverandører.
Vi skal ha dyktige takstfolk og fotografer.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

99727069

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 99 72 70 69
eller epost

Hva sies om meg?