Benedikte Skogsholm

Eiendomsmegler / Daglig leder / Partner

PrivatMegleren Holmestrand

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde

Erfaring og utdanning

Fra 2012 PrivatMegleren

Er daglig leder for kontorene i Horten og Holmestrand, samt Partner i Wivestad & Skogsholm AS.

2000-2012 Horten Boligbyggelag - Garanti Eiendomsmegling

Eiendomsmegler

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det aller viktigste for meg er å gjøre hele salgsprosessen trygg, enkel og effektiv for min oppdragsgiver. Med godt samarbeid og god informasjon legges grunnlaget for et best mulig salgsresultat.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av langrennsturer på fjellet, når familien er samlet, trening med hundene Lykke Li og Glede Li, de hyggelige kollegaene mine og ikke minst gode samtaler med venner.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Jeg har et stort nettverk som jeg liker å ta godt vare på. På fritiden er jeg en del av et svært hyggelig trekkhundmiljø som jeg stortrives å være en del av.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er ærlig, hardtarbeidende, faglig dyktig og effektiv.

På jobb

På jobb er vi et “Dream team”, og sammen jobber vi hver eneste dag for å levere de beste kundeopplevelsene.

Jeg har en stor portefølje, og mitt mål er at du som kunde skal få så mange som mulig på visning og dermed oppnå best mulig pris for din bolig. Jeg får gode tilbakemeldinger fra kundene mine for effektivitet, trygghet, ærlighet, raske salg og gode salgspriser.

På fritiden

Jeg trives aller best på hytta sammen med familie, venner og de to hundene mine.

En perfekt fridag starter med en sen frokost og ro fra morgenen av. Senere drar jeg ut på treningstur, enten alene eller med hundene, og så bør dagen avsluttes med noe sosialt.

Jeg konkurrerer aktivt med trekkhunder og er lidenskapelig opptatt av sport, både live og på tv.

Q&A

Vinter eller sommer?

Er glad i alle 4 årstider.

Gi eller få?

Elsker å pakke inn små gaver, så helt klart å gi.

Fine dining eller pizza?

Fine dining med gode venner.

Erfaring og utdanning

Fra 2012 PrivatMegleren

Er daglig leder for kontorene i Horten og Holmestrand, samt Partner i Wivestad & Skogsholm AS.

2000-2012 Horten Boligbyggelag - Garanti Eiendomsmegling

Eiendomsmegler

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Jeg bruker interiørveileder som samarbeider svært godt med vår fotograf på alle oppdrag. Vår interiørveileder vil også være til stede samme dag fotografen kommer for å ta bilder.

Det er helt opp til deg hvilken takstmann som skal benyttes, men de fleste av mine kunder har valgt å bruke Tommy Strange som vi mener skriver gode rapporter.

Salgsprosessen kan for mange virke svært krevende, og for å hjelpe deg med prosessen har vi et samarbeid med PM Boligbytte som kan bistå deg.

Sammen med våre leverandører ønsker vi å gi deg ditt livs kundeopplevelse.

Foto Kristian Bollæren, Fotofinish
Stylist Rebekka Kronborg, Inspira Interiørkontor
Boligfilm Ludvig Juvodden
Takstmann Tommy, Immensum
PrivatMegleren Boligbytte, Kontakt megler

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

93243877

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 93 24 38 77
eller epost

Hva sies om meg?