Benedicte Tronstad

Partner / Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2015 PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Eiendomsmegler / Partner

2012-2014 Handelshøyskolen BI

Bachelor Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er god oppfølging og tillit. Gode relasjoner til kunder og interessenter gjennom hele prosessen sikrer et vellykket samarbeid, og et godt salg.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av fornøyde kunder, gode visninger og budrunder. Det er ingenting som slår en god samtale med både kjøper og selger etter et salg. Utenom jobb får jeg energi av å være aktiv ute med venner.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Alle relasjoner man får i denne jobben er viktig, og det er utrolig givende og gøy når kunder kommer tilbake og skal selge på nytt.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg vil si at jeg er en imøtekommende, engasjert og profesjonell megler.

På jobb

Jeg tror de på jobben vil beskrive meg som en positiv, resultatorientert og tillitsvekkende kollega. På jobb er jeg opptatt av at vi skal ha det gøy på jobb, at vi støtter hverandre og gjør hverandre bedre. Overfor kundene er jeg opptatt av en god kundeopplevelse fra start til slutt.

På fritiden

Venner og familie vil nok beskrive meg som en energisk og inkluderende person, men også en som alltid er tilgjengelig for kundene, selv når jeg har fri. Ellers er jeg veldig glad i fjellturer, ski og tennis.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer er absolutt min favoritt, med lange solfylte dager.

Gi eller få?

Gi. Det er alltid en god følelse å se at noen blir glad.

Fine dining eller pizza?

Begge deler, men en hyggelig kveld med pizza og venner er alltid en innertier.

Erfaring og utdanning

Fra 2015 PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Eiendomsmegler / Partner

2012-2014 Handelshøyskolen BI

Bachelor Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

92496486

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 92 49 64 86
eller epost

Hva sies om meg?