Benedicte Mæland

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Haferkamp & Partnere

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2017 PrivatMegleren Haferkamp & Partnere

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

For meg er det aller viktigste er å ivareta kundenes interesser på best mulig måte. Dette innebærer å lytte nøye til deres behov og ønsker, og gi ærlig og profesjonell rådgivning. En fornøyd kunde er ofte den beste markedsføringen en eiendomsmegler kan ha.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg henter energi fra flere kilder, men fremfor alt er det min kjære datter som gir meg mest energi og motivasjon i hverdagen. Samtidig er samarbeidet med dedikerte kollegaer og kundene mine også viktig for meg.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er familie, gode kollegaer, kundene mine og gode venner.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg kan nok best beskrives som en veldig målbevisst og konkurransedrevet person. Jeg er glad, strukturert, utadvendt av natur og alltid klar til å møte nye mennesker med et smil. I tillegg er jeg kjent for å være en evig optimist som liker å ta utfordringer på strak arm.

På jobb

På jobb er jeg dedikert og grundig i arbeidet mitt. De jeg jobber med beskriver meg som en lagspiller og en støttende kollega, som alltid stiller med et smil, latter eller en morsom historie. Overfor kundene er jeg alltid fokusert på å oppnå de beste resultatene, og tar meg derfor alltid tid til å lytte til deres behov slik at de får en best mulig kundereise. Kundene sier at de setter pris på at jeg er konkret og direkte, samtidig som de alltid føler jeg er tilgjengelig.

På fritiden

På fritiden er jeg en som finner glede i en rekke forskjellige aktiviteter. Jeg er veldig glad i fart og spenning, og alltid åpen for nye eventyr. Jeg elsker å reise og oppdage nye steder, men setter også stor pris på en koselig hyttetur sammen med venner eller familie. Og selvfølgelig, det beste jeg vet når jeg har fri er å være sammen med datteren min, uavhengig av hva vi finner på.

Q&A

Vinter eller sommer?

Ja takk begge deler.

Film eller dokumentar?

Jeg foretrekker film.

Fine dining eller pizza?

Jeg liker fine dining, men kan like gjerne kose meg med pizza i sofaen hjemme.

Erfaring og utdanning

Fra 2017 PrivatMegleren Haferkamp & Partnere

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Foto: Per Bendiksen - Pbfoto
Foto: Jan Rune Berge - Blinkskudd
Stylist : Styling Habitats

Vi er et fantastisk team.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

40618524

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 40 61 85 24
eller epost

Hva sies om meg?