Arbresh Vitija

Daglig leder

PrivatMegleren Hamar

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2023 PrivatMegleren

Eiendomsmegler / Daglig Leder

2020-2023 Aktiv eiendomsmegling Ringsaker

Salgsleder og partner.

2016-2020 Eie eiendomsmegling Hamar

Eiendomsmegler

2014-2017 Høgskolen på Rena

Bachelor i eiendomssmegling.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å alltid levere det beste for kunden og gjøre alt i min makt for å oppnå best mulig sum for eiendommen. Jeg sørger for god oppfølging slik at ting ikke skjer på grunn av tilfeldigheter.

Hva er det som gir deg energi?

Trening og gode resultater gir meg god energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familien er viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en ærlig, morsom og sosial type.

På jobb

Kollegaene mine beskriver meg som sosial og hardtarbeidende, en som alltid svarer og som får ting gjort. Jeg venter ikke til dagen etter med å gjøre ting, men gjør det helst med en gang. For meg er det viktig at kunden er så fornøyd med prosessen etter salget slik at de gjerne vil anbefale meg videre. Derfor jobber jeg hardt, er positiv, engasjert og ser alltid etter muligheter.

På fritiden

På fritiden er det trening og fotball som gjelder.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommeren er best.

Gi eller få?

Gi.

Fine dining eller pizza?

Pizza, takk.

Erfaring og utdanning

Fra 2023 PrivatMegleren

Eiendomsmegler / Daglig Leder

2020-2023 Aktiv eiendomsmegling Ringsaker

Salgsleder og partner.

2016-2020 Eie eiendomsmegling Hamar

Eiendomsmegler

2014-2017 Høgskolen på Rena

Bachelor i eiendomssmegling.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

99252301

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 99 25 23 01
eller epost

Hva sies om meg?