Anya Martinsen

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Panorama

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2020 PrivatMegleren Panorama

Eiendomsmegler

2013-2020 DNB Eiendom

Eiendomsmeglerfullmektig/eiendomsmegler

2011-2013 Handelshøyskolen BI

Eiendomsmegling

2010-2011 NTNU

Psykologi

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

I jobben min er det viktig med tett oppfølging og å ha fokus på kunden og prosessen. Det skal være engasjement og kvalitet i arbeidet.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av trening, å være sammen med familie og gode venner, og kollegaer på jobben.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Den viktigste personen i livet mitt er datteren min.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg anser meg selv som tillitsfull, jeg har omsorg for dem rundt meg og et godt humør. Jeg har også en god intuisjon som hjelper meg i salgs- og kjøpsprosessen.

På jobb

Kunder og kollegaer tror jeg beskriver meg som ærlig og snill, at jeg har en morsom humor og er en lagspiller. Det er viktig for meg at vi gjør alle ledd i prosessen i jobben vår - leveransen skal ha kvalitet og profesjonalitet. Jeg tror kundene mine setter pris på at de får tett oppfølging, er tilgjengelig og gjør jobben effektivt.

På fritiden

Familie og venner vil nok si at jeg er snill og omsorgsfull. På en optimal fridag er jeg på båttur med venner og familie, solen skinner og vi griller og bader. Jeg er glad i musikk og på fritiden går jeg på konserter. I tillegg trener jeg og liker å være sosial.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer.

Gi eller få?

Gi.

Fine dining eller pizza?

Pizza.

Erfaring og utdanning

Fra 2020 PrivatMegleren Panorama

Eiendomsmegler

2013-2020 DNB Eiendom

Eiendomsmeglerfullmektig/eiendomsmegler

2011-2013 Handelshøyskolen BI

Eiendomsmegling

2010-2011 NTNU

Psykologi

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

47265457

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 47 26 54 57
eller epost

Hva sies om meg?