Ansh Chattree

Eiendomsmegler | Partner

PrivatMegleren Grünerløkka

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2017 PrivatMegleren Rodeløkka

Salgsleder / Eiendomsmegler / Partner

2012-2017 DNB Eiendom Rodeløkka

Eiendomsmegler

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å sørge for en trygg og behagelig salgsprosess. Mine boligselgere og jeg skal sitte igjen med følelsen av at ingenting kunne blitt gjort annerledes. Jeg ønsker å skape magiske opplevelser gjennom boligreisen.

Hva er det som gir deg energi?

Mennesker gir meg energi. Det å gi glede i hverdagen til andre, enten det er kollegaer, venner, familie, eller mannen/damen i gata. Å både spille og se cricket eller fotball gir glede og overskudd.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie, kunder, kollegaer, og venner er de viktigste for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en genuin, profesjonell og ydmyk person. Jeg har masse stå-på-vilje, er service-minded, har masse yrkesstolthet og er ærlig, jovial og blid.

På jobb

Jeg tror de på jobben vil beskrive meg som en proff, strukturert og strategisk megler som er god til å snakke for seg, og en god selger.

Overfor kundene er jeg opptatt av helhet. Det vil si at min leveranse fra første befaring til overlevering av nøklene holder et høyt nivå. Det skal falle naturlig for alle parter å anbefale meg videre, uten at jeg trenger å spørre om det. På detaljnivå er en solid presentasjon av boligen noe av det jeg brenner mest for. Styling og bilder skal være gjennomtenkt, boligannonsen din skal få flere treff enn andre og ha en stoppeffekt i positiv forstand. Visningene skal være en opplevelse utenom det vanlige.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en livlig, glad og aktiv person.

En god fridag for meg består av kvalitetstid sammen med sønnen min og familien, eller en god fotball-/cricketkamp på TV.

Jeg er veldig glad i å både spille og se cricket og fotball.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer.

Gi eller få?

Gi.

Fine dining eller pizza?

Ingen av delene. Konas, eller mammas indisk.

Erfaring og utdanning

Fra 2017 PrivatMegleren Rodeløkka

Salgsleder / Eiendomsmegler / Partner

2012-2017 DNB Eiendom Rodeløkka

Eiendomsmegler

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

92022073

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 92 02 20 73
eller epost

Hva sies om meg?