Anne Karen Sveen

Backoffice

PrivatMegleren Lillehammer

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2012 PrivatMegleren Lillehammer

Medhjelper / Backoffice

2009-2012 Terra Eiendomsmegling

Medhjelper / Backoffice

2008-2009 Byavisa

Grafiker / Selger

2004-2008 DnB NOR Eiendom

Meglerassistent / Sekretær

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

For meg er det viktigste å være til stede for meglerne. Jeg ønsker å bidra der jeg kan for å lette deres travle hverdag.

Hva er det som gir deg energi?

Det å starte dagen med en fin gåtur for å få mest mulig frisk luft før kontorstolen kaller, er noe som gir meg energi. Faktisk vil jeg si det er helt avgjørende for en god dag.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Samboer, datter, to bonussønner og hele resten av familien.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er pliktoppfyllende, effektiv og blid.

På jobb

Jeg oppfattes nok som imøtekommende og serviceinnstilt.

Jeg mener det er avgjørende med godt samarbeid og et trygt og godt sosialt miljø, slik at man gleder seg til å gå på jobb.

Det er viktig for meg å være tilgjengelig og imøtekommende overfor kundene. Alltid møte dem med et smil og lytte til hva de har å si. Jeg er opptatt av å innfri deres ønsker rundt levering av ferdig produkt. Jeg tror kundene opplever meg som serviceinnstilt, tilgjengelig og blid.

På fritiden

Jeg håper og tror at familie og venner mener at jeg er en utadvendt person som det er trygt og godt å være rundt. Jeg har mye omsorg å gi.

For meg betyr fritid samvær med familie og venner. Jeg liker å være ute i naturen, gjerne fjell og vidder på vinteren. Sommeren foretrekker jeg å tilbringe utendørs i sola.

Jeg liker veldig godt å reise og utforske nye steder, enten det er for å oppleve forskjellige kulturer eller bare å kjenne sanden mellom tærne.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer om sommeren og vinter om vinteren.

Gi eller få?

Gi.

Pop eller rock?

Ja takk, begge deler.

Erfaring og utdanning

Fra 2012 PrivatMegleren Lillehammer

Medhjelper / Backoffice

2009-2012 Terra Eiendomsmegling

Medhjelper / Backoffice

2008-2009 Byavisa

Grafiker / Selger

2004-2008 DnB NOR Eiendom

Meglerassistent / Sekretær

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

95835291

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 95 83 52 91
eller epost