Andreas Rasch Wegger

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

PrivatMegleren Holmestrand

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde

Erfaring og utdanning

2013-2023 PrivatMegleren Horten & Holmestrand

Startet som meglerassistent i 2013, deretter eiendomsmeglerfullmektig i 2016, så eiendomsmegler fra 2018 og fagansvarlig fra 2019.

2013-2016 Høyskolen i Sørøst-Norge

Bachelorgrad i eiendomsmegling

2013-2016 Høyskolen i Sørøst-Norge

Bachelorgrad i økonomi

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Som megler mener jeg det er viktig å levere faglig kvalitet, bygge gode relasjoner og oppnå best mulig pris for boligselgerne.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg må ha en god kopp kaffe om morgenen. Fornøyde kunder og utenlandsreiser er andre ting som gir meg energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie og venner er mine viktigste relasjoner. Jeg har også et stort nettverk av kjøpere og selgere som det er viktig for meg å ta godt vare på. Jeg lever av fornøyde kunder.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

De egenskapene som best beskriver meg som megler er at jeg er rutinert, strukturert og faglig sterk.

På jobb

Jeg er en blid og jordnær kar med stor arbeidskapasitet og utpreget konkurranseinstinkt. Jeg er ryddig, strukturert og spesielt opptatt av at du som kunde skal føle deg trygg underveis i prosessen.

Det er for meg viktig å være en tilgjengelig megler som gir råd og svarer på spørsmål når det passer kunden best. Med stor vekt på markedsføring og aktiv oppfølging av interessenter arbeider jeg hele tiden for å oppnå best mulig pris for din bolig. Sammen legger vi opp en skreddersydd salgsstrategi.

På fritiden

En perfekt fridag for meg er en varm sommerdag med båttur sydover med vennegjengen. Underveis blir det tid til vannski, vannscooter og bading. Dagen avsluttes med god mat og drikke på brygga i solnedgangen. Ellers er jeg veldig interessert i å se på Formel 1, elsker å kjøre motorsykkel, og du finner meg ofte på golfbanen.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommeren er den beste tiden på året.

Hus eller leilighet?

Leilighet.

Fine dining eller pizza?

Fine dining.

Erfaring og utdanning

2013-2023 PrivatMegleren Horten & Holmestrand

Startet som meglerassistent i 2013, deretter eiendomsmeglerfullmektig i 2016, så eiendomsmegler fra 2018 og fagansvarlig fra 2019.

2013-2016 Høyskolen i Sørøst-Norge

Bachelorgrad i eiendomsmegling

2013-2016 Høyskolen i Sørøst-Norge

Bachelorgrad i økonomi

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

For meg er det viktig at kundene opplever verdien av de samarbeidspartnere jeg med tiden har knyttet til meg. Sammen skaper vi en synergi som gjør at det er en rød tråd gjennom hele prosessen. Det er også svært viktig for meg at mine samarbeidspartnere har en god dialog med kundene mine og veileder dem til et godt resultat. I forbindelse med klargjøring for salg er det inkludert 3 timer konsultasjon med stylist. Stylisten vil gi gode anbefalinger om hvilke møbler og gjenstander som bør flyttes og/eller fjernes for at fotografen vår kan ta de perfekte bildene.

Fotograf, Kristian Bollæren
Stylist, Inspira Interiørkontor

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

47802733

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 47 80 27 33
eller epost

Hva sies om meg?