Andreas Aanonsen

Eiendomsmeglerfullmektig

PrivatMegleren Indre Østfold

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2021 Privatmegleren Indre Østfold

Eiendomsmeglerfullmektig

2018-2021 Høgskolen i Innlandet

Bachelor i eiendomsmegling.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å gjøre kundene trygge og at de føler seg ivaretatt gjennom hele salgsprosessen.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får påfyll av energi gjennom søvn og trening, og å være sammen med familie, venner og gode kollegaer.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Venner og familie er de som er viktigst for meg nå.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en imøtekommende og hyggelig person som er aktiv og selvstendig.

På jobb

Jeg tror nok at de jeg jobber med vil beskrive meg som en blid, morsom og lærevillig type. Jeg mener selv at jeg har verdens beste jobb, med superdyktige kollegaer. Overfor kundene er jeg opptatt av at de får god rådgivning og at de føler seg ivaretatt gjennom hele prosessen fra A-Å.

Min X-faktor som eiendomsmegler tror jeg må være stå-på-viljen min. Jeg får fine tilbakemeldinger fra kundene mine om at de opplever meg som en blid og hyggelig megler som er effektiv og alltid tilgjengelig for dem.

På fritiden

En optimal fridag for meg er en varm sommerdag på golfbanen sammen med gode venner.

Golf og fotball er det jeg liker best.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer

Hus eller leilighet?

Foretrekker hus

Fine dining eller pizza?

Begge deler, takk.

Erfaring og utdanning

Fra 2021 Privatmegleren Indre Østfold

Eiendomsmeglerfullmektig

2018-2021 Høgskolen i Innlandet

Bachelor i eiendomsmegling.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

99129762

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 99 12 97 62
eller epost

Hva sies om meg?