Anders Sagenes

Daglig leder / Partner

PrivatMegleren Vest

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde

Erfaring og utdanning

2003-2024 PrivatMegleren Vest

Daglig leder / Partner

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Mitt viktigste arbeid er å få frem det beste i hver bolig jeg selger, og å kunne bistå med kunnskap og erfaring i selve transaksjonen.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg blir i godt humør av å være med positive folk, og jeg er heldig som har en stor bekjentskapskrets. Jeg liker å være sosial, men nyter også sofakroken sammen med familien etter en travel arbeidsuke.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Det er min vakre kone, og mine to barn som jeg er så stolt av.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg leverer alltid det jeg sier jeg skal levere, og telefonen min er alltid påskrudd om noen trenger bistand, både sent og tidlig. Hvert eneste salg er din beste referanse, så jeg behandler alle kunder like bra.

På jobb

Jeg tror de jeg jobber med vil beskrive meg som en humørfylt og positiv kollega, som er til å stole på og som får jobben gjort. Ettersom man ofte tilbringer mer tid sammen med kollegaene enn med familien sin, er samhold og humør ekstremt viktig for meg i arbeidshverdagen.

Jeg tenker at hvert eneste salg skal resultere i min mest fornøyde kunde, slik at denne da kan anbefale meg videre til sine bekjente. Det er slik man lykkes i det lange løp som megler.

På fritiden

Jeg liker å trene og holde meg fysisk i form. Nå er det stort sett padeltennis og innefotball som står på programmet. I tillegg er jeg engasjert som trener for mine to barn i Sædalen, noe som gir meg stor glede. En optimal fridag om sommeren bør inneholde sol, fotball og grillmat. Om vinteren er det ski som gjelder. Jeg er glad i å gå på fjellet, men min store hobby er å være fotballtrener.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Skiferie.

Gi eller få?

Jeg er veldig glad i å glede andre, så jeg gir.

Fine dining eller pizza?

Toro og Pizza hver eneste dag i uken. Fine dining er perler for svin for mitt vedkommende.

Erfaring og utdanning

2003-2024 PrivatMegleren Vest

Daglig leder / Partner

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

92806496

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 92 80 64 96
eller epost

Hva sies om meg?