Anders Nykkelmo Solem

Daglig Leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Gamle Oslo

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2018 PrivatMegleren Gamle Oslo

Eiendomsmegler og daglig leder (fra 2018). I perioden har vi etablert oss som en betydelig aktør i bydelen, og er markedsleder med 16 %.

2009-2013 iHUS Eiendomsmegling, Majorstuen

Eiendomsmegler og fagansvarlig (2012-2013)

2007-2010 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste arbeidet mitt er å hjelpe kundene mine med å ta gode og riktige avgjørelser. Jeg har jobbet som eiendomsmegler i snart 15 år, og har i løpet av disse årene opparbeidet meg en solid erfaring. Alle mine kunder kan forvente seg å bli prioritert gjennom prosessen, og de skal sitte igjen med en opplevelse som overgår det de så for seg på forhånd.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av gode salg og fornøyde kunder. Jeg har også gode kollegaer som hver dag jobber for å realisere drømmene til kundene sine, og det gir synergier som smitter over på meg.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familien min med min flotte og gode samboer, samt våre to fantastiske barn er de som er viktigst for meg. Og hunden vår da. Han er ofte med på kontoret, og sprer glede til både kollegaer og kunder.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg har godt humør og en positiv innstilling til det aller meste. Jeg er realistisk og troverdig, og jeg vet jeg er god til å skape tillit.

På jobb

Jeg tror de jeg jobber med vil beskrive meg som en humørfylt og positiv kollega, som er til å stole på og som har stor arbeidskapasitet. Jeg er effektiv og strukturert, og har i tillegg høy gjennomføringsevne. Jeg deler gjerne min erfaring og kunnskap med kollegaene mine, og det samme gjør de tilbake.

Dette skaper et utrolig solid samhold mellom oss alle, og er svært viktig for at vi skal klare å prestere så høyt som vi gjør. Jeg tror at kundene mine setter pris på at jeg er positiv og humørfylt, og har gode løsninger på tilnærmet alt, basert på lang erfaring i bransjen.

På fritiden

Venner og familie vil nok beskrive meg som en organisator og primus motor for alt og alle. Jeg har stor kapasitet og stort sett godt humør, med masse omsorg for dem rundt meg.

En perfekt fridag for meg begynner med morgenkaffe på senga og lek og moro med barna. Jeg er glad i både fjellet og marka, gjerne i kombinasjon med løping eller på tur med barna og hunden min. Dagen avsluttes med en god middag med min kjære og en god tv-serie.

Q&A

Vinter eller sommer?

Vinter. Jeg trives godt i den kalde, fine tida.

Hus eller leilighet?

Hus. Jeg er glad i praktisk, forefallende arbeid og vedlikehold.

Pop eller rock?

Alltid rock 'n roll.

Erfaring og utdanning

Fra 2018 PrivatMegleren Gamle Oslo

Eiendomsmegler og daglig leder (fra 2018). I perioden har vi etablert oss som en betydelig aktør i bydelen, og er markedsleder med 16 %.

2009-2013 iHUS Eiendomsmegling, Majorstuen

Eiendomsmegler og fagansvarlig (2012-2013)

2007-2010 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Mine kunder har stor verdi av samarbeidspartnere jeg har knyttet til meg. Jeg har krav til samarbeidsform, og hva hver av disse har å bidra med for verdiskapning for mine kunder. Vi jobber på tvers av spesialkompetanse og skaper en synergi oss imellom som gjør at det er en rød tråd igjennom alle delene av vår leveranse.

Det er også svært viktig for meg at mine samarbeidspartnere har en god dialog med kundene mine og veileder dem til et godt resultat.

Jeg har siden 2012 hatt et tett og godt samarbeid med min fotografen min, Alejandro Villanueva. Sammen har vi lagt premissene for at hvert enkelt boligsalg blir presentert på best mulig måte.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

+4791603852

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon +4791603852
eller epost

Hva sies om meg?