Anders Holland-Hverven

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

PrivatMegleren Infinita

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren

Eiendomsmegler / Partner / Salgsleder

2013-2019 DNB Eiendom

Daglig leger / Faglig leder / Eiendomsmegler

2009-2013 Aktiv Eiendom

Eiendomsmegler / Partner

2005-2009 Ring Eiendom

Eiendomsmegler / Fagansvarlig

2001-2005 OBOS Eiendomsmeglere AS

Eiendomsmegler

2000-2001 Exact eiendomsmeglere AS

Eiendomsmegler

1998-2000 BI

Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg som eiendomsmegler er å være engasjert og dedikert overfor kundene mine. Dessuten er jeg over gjennomsnittet glad i å lykkes.

Hva er det som gir deg energi?

Trening gir meg masse påfyll av energi, det samme gjør sosialt samvær med gode venner.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en utpreget vinnerskalle, som er både pålitelig og proaktiv.

På jobb

Jeg tror at kollegaene mine vil beskrive meg som en 100% dedikert megler, som alltid har god kjemi med kundene og ønsker det beste for dem. Jeg er opptatt av å være en aktiv bidragsyter til godt lagarbeid på kontoret, og være med på å skape en arbeidshverdag som gir overskudd både sosialt og læringsmessig. Jeg yter alltid mitt beste for kundene, og sørger for at salgsprosessen blir slik de forventer. Det oppnår jeg med like deler erfaring og vinnervilje.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en engasjert kar som er glad i å jobbe, men som likevel alltid er der for dem. En god fridag for meg består gjerne av en god skitur i marka med hunden, etterfulgt av en god middag på kvelden. Jeg trener relativt mye og er blant annet glad i padel, tennis og håndball.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Skiferie med aktiviteter.

Hus eller leilighet?

Hus med hage.

Fine dining eller pizza?

Hjemmelaget pizza er det beste en fredagskveld.

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren

Eiendomsmegler / Partner / Salgsleder

2013-2019 DNB Eiendom

Daglig leger / Faglig leder / Eiendomsmegler

2009-2013 Aktiv Eiendom

Eiendomsmegler / Partner

2005-2009 Ring Eiendom

Eiendomsmegler / Fagansvarlig

2001-2005 OBOS Eiendomsmeglere AS

Eiendomsmegler

2000-2001 Exact eiendomsmeglere AS

Eiendomsmegler

1998-2000 BI

Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

95158165

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 95 15 81 65
eller epost

Hva sies om meg?